Cum imi promovez site-ul/afacerea in noul mediu online?

BUCURESTI - 3 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Internet

Cu totii stim ca regulile “jocului” Google s-au schimbat si se schimba in continuare, iar tehnicile traditionale de optimizare website (SEO) si promovare online nu mai asigura un volum de trafic multumitor sau pozitii de top in paginile de rezultate Google.

Cum imi promovez site-ul/afacerea in noul mediu online?
 O atentie deosebita trebuie sa acordam promovarii « imaginii » (brand-ului) si sa ne construim o identitate bine definita, indrazneata si dinamica. Sa ne obisnuim vizitatorii sa gaseasca in paginile noastre informatii proaspete, utile si variate. 

Elena Ilie, specialist SEO

Care sunt principalele conditii pentru ca un website sa ne aduca vizitatori / clienti ?

Avem nevoie de un site corect si curat din punct de vedere tehnic, cu un continut original, optimizat eficient si « onest » (fara elemente de spam) si o strategie continua si permanent actualizata / regandita de Linkbuilding.

O atentie deosebita trebuie sa acordam promovarii « imaginii » (brand-ului) si sa ne construim o identitate bine definita, indrazneata si dinamica. Sa ne obisnuim vizitatorii sa gaseasca in paginile noastre informatii proaspete, utile si variate :

- un blog cu articole de noutati si sfaturi practice (cel putin 2 articole / luna)

- implementare Google Authorship si crearea paginii de companie Google+

- o pagina Facebook cu post-uri originale, practice si corect integrate

- profil Pinterest si albume de imagini si prezentari succinte de produse pe aceasta platforma de socializare

- o pagina de companie Linkedin cu noutati si prezentari de produse cu poze si video de calitate

Strategiile de linkbuilding trebuie gandite cu mare grija: link-urile care trimit catre site-ul nostru ne pot aduce beneficii (trafic calificat / autoritate / un ranking bun) sau pot atrage penalizarea site-ului: totul depinde de modul in care le obtinem, calitatea, varietatea si frecventa acestora.

Ca o concluzie: optimizarea site-ului (SEO) trebuie insotita de promovarea intensa pe retelele de socializare si pagini web de specialitate, sustinuta prin articole de noutati si sfaturi practice pe un blog optimizat si atractiv.

Dezvoltare-site-seo.ro va ajuta sa ganditi si sa puneti in practica o strategie completa si eficienta de promovare in mediul online, prin optimizarea site-ului, crearea si gestionarea paginilor de companie pe Facebook, Google+, Linkedin si Pinterest. Strategiile de promovare sunt adaptate la tipul de website (magazin online pe diverse tipuri de CMS-uri sau site de prezentare) dar si la specificul activitatii sau afacerii promovate.

Despre Dezvoltare site SEO

Serviciile noastre de optimizare SEO si promovare pe internet se bazeaza pe experienta dobandita prin derularea de campanii in diverse domenii de activitate dar si pe analiza atenta a particularitatilor si specificului afacerii pe care o dezvoltati.

Rezultatele obtinute sunt durabile si concrete, pentru ca strategiile noastre de promovare pe internet sunt coerente, indraznete si intotdeauna cu un pas inaintea concurentei.