Asigurarea securitatii prin camere de supraveghere de exterior

BUCURESTI - 25 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Constructii, IT&C, Social, Tehnologie


Camerele de supraveghere de exterior au parte de o cerere tot mai mare, datorita ratei crescande a criminalitatii. Multi proprietari de case isi instaleaza camere de supraveghere video pentru a asigura protectia familiei lor. Si asta deoarece camerele video de exterior pot monitoriza si indivizii dubiosi, odata cu imprejurimile.

camere de supraveghere

camere de supraveghere


In cele mai multe cazuri, infractorii nu-si duc la bun sfarsit planurile necurate daca observa in zona  camere de supraveghere care ii are in vizor. Instalarea unui sistem de supraveghere video va poate ajuta sa va protejati intimitatea si sa fiti in siguranta.

In functie de nevoile dvs. si de conditii, trebuie sa alegeti camere de supraveghere cea mai potrivite situatiei dvs. Pe piata se gasesc foarte multe variante de astfel de camere, asa ca alegerea nu va fi usoara. Pentru o documentare eficienta puteti apela la cunostinte care deja folosesc aceste sisteme, la firme de specialitate sau chiar la Internet. Astfel, veti fi informat complet si veti face alegerea potrivita.

Cu siguranta ati vazut in ultima vreme la televizor cel putin o stire in care actiunile vizate au fost captate pe banda de catre o camera de supraveghere. Beneficiile si avantajele pe care un astfel de sistem de supraveghere le ofera sunt nenumarate atat pentru camerele de exterior, cat si pentru cele cu camere de supraveghere de interior. Proprietatile individuale sunt protejate de intrusi, iar daca se intampla sa aiba loc vreo neplacere, ea va fi, cu siguranta, captata si inregistrata.

Cum am mentionat si mai sus, alegerea camerei de supraveghere potrivite este esentiala in eficientizarea investitiei. Cele mai populare camere supraveghere sunt cele care au leduri in infra-rosu, care permit captarea unei imagini clare chiar si pe timp de noapte sau in conditii de luminozitate redusa.

Un alt tip de camere supraveghere care au cautare mare, in special in domeniul business sunt cele PTZ (pan-tilt-zoom) care pot fi manevrate de la distanta, cu ajutorul unui operator, si indreptate spre punctul de interes maxim.

Despre camera-supraveghere.com

Magazin online care comercializeaza camere de supraveghere Sharp sau Sony. Numai la noi veti gasi o camere supraveghere de calitate, pe care le vom recomanda in functie de sistemul de supraveghere potrivit necesitatilor dvs.. Toti clientii nostri sunt consiliati telefonic pentru a alege cea mai potrivita varianta de sisteme supraveghere.

Despre Digital Tech Trading Srl

Firma Digital Tech Trading şi-a început activitatea în anul 2007, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de camere supraveghere la cel mai bun raport pret/calitate.