Camere de supraveghere pentru birouri

BUCURESTI - 13 februarie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Afaceri, Banci / Asigurari, Logistica/Transport, Imobiliare

Sunt o multime de hoti inauntru si in afara biroului, care vor sa va fure documentele, produsele sau chiar banii. Supravegherea biroului dvs. este foarte importanta si atunci cand nu sunteti prezent.

sisteme de supraveghere kit

sisteme de supraveghere kit

Chiar si pe timpul zilei de lucru puteti folosi camere de supraveghere pentru a vedea cine se eschiveaza de la lucru, cine pleaca in timpul orelor de program sau cine trage de timp si nu face treaba pana la capat. Camerele pot surprinde si angajatii care vor sa foloseasca in interes propriu bunurile companiei. Achizitionarea unui sistem de supraveghere video nu este complicata. In fiecare oras exista cu siguranta un furnizor de astfel de echipamente, iar comenzile online s-au dezvoltat fantastic in ultimii ani, astfel ca pot fi livrate in orice colt din tara. Gama de preturi la care se gasesc este foarte variata, fiind in stransa relatie cu calitatea echipamentelor dorite. Camere de supraveghere ofera o protectie sporita locuintelor dvs. atunci cand nu sunteti acolo, si noaptea, cand dormiti. Ele monitorizeaza in permanenta ce se intampla in interiorul si in preajma casei dvs, permitandu-va sa obeservati orice persoana dubioasa care da tarcoale casei, sau care noaptea trage cu ochiul inauntru.Sistemele de supraveghere video sunt disponibile in multe forme si combinatii. Camerele de supraveghere sunt diferite, in functie de scopul pe care il au. Daca vreti sa monitorizati fiecare departament din biroul dvs. puteti instala o singura camera care are arie mare de acoperire. Daca doriti sa monitorizati holurile, atunci trebuie sa montati camere supraveghere video in aliniere perfecta, pentru o acoperire perfecta a fiecarui coltisor din hol. Pe piata exista si nano-camere, extrem de mici, care pot fi ascunse in obiecte mici, care trec neobservate. Mici sau mari, camerele sunt la fel de eficiente.Daca doriti sa monitorizati arealul exterior biroului dvs, trebuie sa alegeti o camera supraveghere ca imbina perfect lumina artificiala din interior cu cea naturala de afara, fara a afecta calitatea imaginii. Pentru montarea camerelor la biroul sau afacerea dvs. este bine sa va documentati inainte si sa instalati camere de supraveghere cu infra-rosu, care va permit inregistrarea la o calitate inalta, atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Cele mai multe sisteme de supraveghere vin cu optiunea de a inregistra imaginile surprinse pe termen lung. Unele dintre ele sterg imaginile cele mai vechi, ca sa le faca loc celor noi, iar la altele se schimba pur si simplu hard-diskul.

Despre Digital Tech Trading Srl

Firma Digital Tech Trading şi-a început activitatea în anul 2007, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de camere supraveghere la cel mai bun raport pret/calitate.