Camere supraveghere cu infrarosu

BUCURESTI - 24 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, IT&C, Tehnologie, Internet

Camere supraveghere - informatii generale

Camerele de supraveghere video sunt transmitatoare video care stocheaza datele in DVR-uri de 4,8 sau 16 porturi, date care pot fi ulterior vizionate pe un monitor. De obicei sunt folosite in monitorizarea proprietatilor comerciale si a caselor personale. Imaginile captate de camere supraveghere pot fi inregistrate pe diferite medii de stocare si pot fi urmarite si in timp real, de o echipa specializata in securitate.

Camere supraveghere exterior

Camere supraveghere exterior

Camerele pentru supravegherea in intuneric sunt folosite pentru zonele cu luminozitate redusa sau pentru inregistrarile din timpul noptii. Ledurile cu lumina in infrarosu permit vizualizarea miscarilor in intuneric la o claritate ridicata. Exista camere supraveghere care pot fi folosite atat pe lumina, cat si pe intuneric, avand posibilitatea de a schimba modalitatea in care percep lumina.

Cele mai mult camere supraveghere de pe piata actuala, fie ca sunt de interior sau exterior, sunt protejate de o carcasa metalica. Pot fi dotate cu senzori de miscare, care pornesc inregistarea doar cand detecteaza ceva, sau cu senzori care pornesc sistemul de alarma.

Tehnologia avansata ne ofera si camere supraveghere care sunt atat de mici incat pot fi confundate cu alte obiecte, sau ascunse, cu usurinta. Patronii magazinelor se folosesc de acest avantaj pentru a ascunde camere de supraveghere in incinta, fara ca angajatii sau clientii sa isi dea seama de prezenta lor acolo. Dimensiunea lor redusa le face usor de plasat in orice colt.

Cererea de camere supraveghere este in continua crestere datorita numarului tot mai mare de infractiuni. Furtul este una din cele mai mari griji ale comerciantilor, daunandu-le grav afacerilor. Din aceste fapte, si cumparatorul are de pierdut, pentru ca de multe ori, patronul va creste pretul produselor, pentru a-si acoperi pierderile. Toate aceste camere de supraveghere folosite la monitorizarea video joaca un rol foarte important in protejarea oamenilor de pierderi. Ele nu numai ca previn infractiunile, prin simpla lor prezenta, dar pot ajuta la prinderea faptasilor, odata ce furtul s-a comis.

In continuare va prezentam cel mai bine vandut model de camere supraveghere si anume B30.

Este o camera de supraveghere color de exterior cu o lentila incorporata de 3.6 mm (camp vizual de
83o). Camera este echipata cu un iluminator IR cu 30 LED-uri. Iluminatorul porneste automat cand
lumina scade sub 1-3 lx. Carcasa si consola sunt facuta din aluminiu. Aparatorul de ploaie protejeaza
camera si impotriva luminii prea puternice. Fiind ermetica , lentila originala nu se poate schimba.
Camera de supraveghere este echipata cu un cablu cu doi conectori, unul BNC pentru semnalul video si
altul tip 2.1 pentru alimentare.
Specificatii tehnice
¼'' Senzor CCD Sharp
Prevazuta Cu Sistem de protectie la apa
Carcasa Metalica
Bataia tunului IR: max 25 metri
Lentila: 3,6 mm
Sistem scanare: 2:1 Intretesut
Sistem sincronizare: intern
Rezolutia: 420 Linii TV
Iluminarea minima: 0Lux (infrarosu)
AGC: Auto, Gamma Consum: 0,45
RAPORT Semnal / zgomot:> 48 dB
Electronic Shutter: 1 / 50 ~ 1 / 100, 000
BLC si Balansul la alb: Auto
Curent consumat: 480mA
Tensiunea de Alimentare: 12 V
Temp. functionare: de la -20 º C - 60 º C
Suportul poate fi montat atat deasupra cat si sub camera de supraveghere

Pentru mai multe detalii si modele va invitam pe magazinul nostru online ecamere.com ce cuprinde o varietate mare de camere supraveghere.

Despre Digital Tech Trading Srl

Firma Digital Tech Trading şi-a început activitatea în anul 2007, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de camere supraveghere la cel mai bun raport pret/calitate.