Camere supraveghere la cel mai bun raport calitate/pret !

BUCURESTI - 23 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, IT&C, Tehnologie, Internet

Supravegherevideo.com va pune la dispozitie o varietate de camere supraveghere de calitate pentru orice tip de sistem de supraveghere, la cele mai avantajoase preturi de pe piata.

camere supraveghere cu infrarosu

camere supraveghere cu infrarosu

Protejeaza-ti casa si familia cu camere supraveghere video

In ultimii ani, grija privind siguranta casei si a familiei a crescut exponential, odata cu numarul infractiunilor. Niciodata nu poti fii prea precaut in ceea ce priveste acest aspect. Modalitatea cea mai buna pentru protejarea caminului tau este supravegherea video cu un sistem potrivit de securitate, care sa acopere atat interiorul cat si exteriorul casei dvs.

Detinerea unei camere supraveghere video a devenit o necesitate pentru multi dintre noi. Multi dintre cei interesati isi instaleaza sisteme de supraveghere video in interiorul si exteriorul casei, pentru a oferi familiei lor protectie suplimentara.

Exista multe variante de echipamente pentru a asambla un sistem complet de camere supraveghere video, la preturi accesibile oricarui buzunar. Acesta este inca un motiv in plus pentru a nu mai intarzia montarea acestuia in caminul dvs. Atunci cand sunteti pregatit pentru orice situatie, va veti simti mai linistit, stiindu-va familia in siguranta.

Daca in exterior alegeti sa montati camere supraveghere dotate cu senzori de miscare, veti putea vedea si inregistra miscarile oricui intra in perimetru, cu sau fara voia dvs. Pentru o eficientizare mai mare a inregistrarii, alegerea punctelor in care camerele vor fi instalate este esentiala. Trebuie sa luati in considerare ca atunci cand montati camerele de supraveghere, acestea sa nu poata fi distruse sau intrerupte de orice persoana cu asemenea intentii.

In functie de nevoile dvs., sistemul pe care il veti compune va fi personalizat. Daca aveti de acoperit o arie mare, camerele wireless sunt, cu siguranta, cele mai potrivite. Camerele fara fir pot transmite pana la o distanta de 30m. O asemenea acoperire este suficienta pentru cele mai multe case. Un alt avantaj al acestor camere supraveghere wireless este ca ele pot fi mutate in zona de acoperire, fara alte pregatiri in avans. Insa atunci cand se vor lovi de interferente, calitatea imaginii poate fi afectata. Daca zona in care locuiti este predispusa la astfel de unde, mai bine optati pentru camere de supraveghere clasice, cu cablu. Acest tip de sisteme este foarte de incredere si multe companii il folosesc cu succes.

Gama larga de camere supraveghere oferite de supravegherevideo.com va ofera posibilitatea sa alegeti tipul camera potrivit pentru  locatia dumneavoastra. Fie ca este vorba de camere supraveghere clasice cu fir sau camere supraveghere wireless, dumneavoastra trebuie sa alegeti inainte de toate calitatea.

Supravegherevideo.com va ofera cele mai bune preturi pentru camere supraveghere cu infrarosu, camere supraveghere box sau camere supraveghere antivandal.

Vizitati acum magazinul nostru online www.supravegherevideo.com si bucurati-va de cele mai bune produse la preturi mici.

Despre Digital Tech Trading Srl

Firma Digital Tech Trading şi-a început activitatea în anul 2007, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de camere supraveghere la cel mai bun raport pret/calitate.