Camerele IP vs. camerele CCTV - care sunt diferentele?

BUCURESTI - 17 februarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Social, Logistica/Transport, Internet

Cand vine vorba de camere de supraveghere, se poate crea confuzie cu usurinta. Dar de obicei, proprietarul obisnuit nu poate diferentia o camera CCTV de una IP si este pacat, deoarece fiecare dintre ele are avantaje si dezavantaje in cate o privinta. Exista si situatii cand una este mai adecvata fata de cealalta, iar daca nu stiti diferentele dintre ele, puteti face alegerea mai putin inspirata.

Camera IP In cazul in care calatoriti foarte des, aceasta este varianta potrivita, deoarece camera IP fructifica la maxim Internetul. Atata timp cat aveti conexiune la Internet, puteti viziona o transmisiune live a zonei monitorizate. In aceasta epoca, in care smart phone-urile sunt chiar inteligente, puteti vedea o transmisie live chiar prin intermediul telefonului, prin tehnologia 3 GPP. In plus, puteti chiar inregistra la distanta imaginile captate, ceea ce poate fi chiar mai sigur decat de obicei. Atunci cand realizeaza ca a fost filmat, infractorul va cauta sa scape de mijloacele care l-au surprins si sa scape de inregistrarile incriminatoare. Pot lua cu ei tot echipamentul si sa va lase cu mana goala. In schimb, inregistrarea imaginilor intr-un spatiu sigur va asigura protectia datelor. Nu uitati, ele pot fi accesate de oriunde. Camere IP sunt foarte avansate si asta este demonstrata de numarul de caracteristici utilizate. De exemplu, stiati ca multe dintre aceste camere au senzori de detectare a miscarii? Acest fapt va poate economisi multe resurse si chiar va anunta cand a inregistrat miscare, ca sa puteti verifica ce s-a intamplat. Camere ip de supraveghere se pot folosi oriunde indiferent de mediu.

Camera CCTV Daca stiti in ce situatii, camera CCTV poate fi alegerea cea mai buna datorita fiabilitatii sale. Acest tip de camere supraveghere a fost primul de piata securitatii, si cu toate imbunatatirile care au aparut pana la ora actuala, ramane camera preferata de cei mai multi oameni. Datorita fiabilitatii sale, camera CCTV este o alternativa optima pentru afaceri, dar si pentru indivizi. Trebuie doar conectata la un TV sau la un monitor si puteti vedea transmisia live a imaginilor in timp real, chiar si fara conexiune la Internet. Asa ca daca sunteti trezit de cainii din curte, puteti arunca o privire pe televizor si vedea ce se intampla. Nu puteti da gres cu niciuna dintre aceste variante. Ideal este sa va evaluati situatia si sa optati pentru camera de supraveghere cea mai potrivita nevoilor dvs.

Mai multe informatii despre camere ip puteti gasi pe portalul nostru camereip.eu

Despre Digital Tech Trading Srl

Firma Digital Tech Trading şi-a început activitatea în anul 2007, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de camere supraveghere la cel mai bun raport pret/calitate.

Taguri: camere ip