Sisteme de supraveghere, fara secrete

BUCURESTI - 24 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, IT&C, Social, Internet

Sisteme de supraveghere - includ camere ascunse, camere supraveghere vizibile, monitoare si medii de inregistrare.

Desi contin camere si sisteme sofisticate, aceste sisteme de supraveghere video sunt accesibile si foarte usor de instalat si utilizat.

sisteme de supraveghere

sisteme de supraveghere

Sistemele de supraveghere si camerele ascunse sunt foarte flexibile si va permit extinderea afacerii, fara a pierde din vedere vreun aspect. Foarte multe sisteme de supraveghere va ofera posibilitatea de a monitoriza activitatea dorita chiar si de la distanta, chiar direct pe telefonul mobil.

Cand sunt folosite pentru afaceri, deseori aceste sisteme de supraveghere video contin monitoare pentru redarea imaginii. Monitoarele, cele pe care este transmisa imaginea captata, sunt deseori expuse pentru a fi usor observate de clienti sau trecatori, pentru a-i face constienti ca sunt monitorizati. Camerele cu unghiuri mari de acoperire sunt deseori folosite in interior si exterior si pot fi montate pe pereti sau grinzi in ansamblul acestor sisteme de supraveghere.

Unele sisteme de supraveghere sunt, in ziua de azi, accesibile oricui si reprezinta modalitatea ideala de a va proteja familia, casa, afacerea sau proprietatea. Fata de momentul in care au patruns pe piata, reducerile de pret si instalare si calitatea produselor au facut aceste sisteme de supraveghere accesibile oricui este interesat. Inainte de a le cumpara, luati in considerare scopul pentru care va trebuie si circumstantele in care vor fi folosite, pentru a alege cea mai buna solutie pentru orice tip de sisteme de supraveghere.

Violenta domestica este un factor real care impinge lumea in a-si instala un astfel de sistem, pentru a se asigura ca parintii sau copiii lor sunt ingrijiti corespunzator. Aceste sisteme de supraveghere sunt ideale pentru a observa ingrijitorii care se ocupa de familia dvs. si pot fi usor conectate la computerul sau telefonul dvs.

Cum decideti care tip de sisteme de supraveghere sunt cele mai potrivite nevoilor dvs.? Iata cateva aspecte care trebuie luate in considerare.

1. Vreti sa faceti monitorizarea in timp real sau vreti sa inregistrati? Exista camere IP care va permit vizionarea live a imaginilor pe internet sau pe telefonul mobil. Daca vreti sa urmariti intreaga inregistrare zi/noapte puteti folosi DVR-ul pentru inregistrari care pot fi urmarite ulterior.

2. Cu fir sau wireless? Camerele wireless sunt grozave pentru ca pot fi instalate oriunde. Camerele cu fir trebuie instalate in locuri in care este acces la prize, iar cablurile necesita efort suplimentar, timp si bani, pentru a fi instalate cum trebuie. Avantajul unor sisteme de supraveghere cu camere si cabluri este ca nu trebuie sa depindeti de baterii, iar capacitatea de inregistrare este mult mai mare.

3. Cum sunt conditiile de luminozitate? Acesta este un factor decisiv in selectarea camerei de supraveghere potrivite. Camerele cu leduri infra-rosii sunt potrivite atat pentru inregistrarea pe timp de zi, cat si pentru inregistrarea pe timp de noapte. Camerele color se gasesc la preturi mai ridicate.

4. Vreti sa monitorizati o singura camera sau un spatiu mai mare? Exista camere de supraveghere ascunse care se potrivesc in orice incapere si pot trece neobservate. Acestea au doua functii si servesc mai multor scopuri. De exemplu, un radio cu ceas care contine o camera de supraveghere este perfect pentru noptiere, si functioneaza si ca radio cu ceas. Camera copiilor poate adaposti camere ascunse in jucarii de plus, ceasuri de perete, odorizante sau cutii de servetele.

5. Doriti sa faceti sisteme de supraveghere in casa, afara, sau in ambele situatii? Aceasta va va spune ce fel de camere si DVR trebuie sa achizitionati.

6. Cat de mult vreti sa investiti? Vestea buna este ca va puteti cumpara camere de supraveghere de calitate excelenta la preturi foarte bune. Multe camere pot fi incorporate ulterior intr-un sistem de supraveghere mai extins.

Apelati la sistemedesupraveghere.com si veti cunoaste o echipa tanara si dinamica, bine calificata in domeniu, cu mare experienta si perfect organizata in conceperea si montare de sisteme de supraveghere.

Despre Digital Tech Trading Srl

Firma Digital Tech Trading şi-a început activitatea în anul 2007, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de camere supraveghere la cel mai bun raport pret/calitate.