Sisteme de supraveghere video

BUCURESTI - 8 februarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Constructii, IT&C, Tehnologie, Internet

Sistemele de supraveghere video sunt modulare, elsatice si masurabile. Pot fi 'croite' sa multumeasca toate cerintele de securitate si sa se incadreze intr-un buget limitat. Sistemele de supraveghere video includ mediile de stocare, carduri DVR, medii de stocare USB si mecanisme de supraveghere de la distanta.

camere de supraveghere

camere de supraveghere

Sistemele de supraveghere video digitala ce pot fi utilizate de la distanta sunt foarte usor de manevrat, pot fi usor adaugate unui sistem de monitorizare deja functional si poate fi folosit in mai multe situatii precum prevenirea furtului, monitorizarea de la distanta, prevenirea infractiunilor si securitatea casei. Sistemele de supraveghere video mai includ si camere supraveghere video digitale.

Sistemul CCTV inseamna Televiziune cu Circuit Inchis (Closed Circuit Television). Circuitul din acest sistem este complet inchis, iar toate componentele sunt legate intre ele.  Desi circuitul este inchis si nu poate fi accesat de persoanele straine, cei care se ocupa de el pot vedea imaginile si pe internet, chiar daca se afla la mii de km distanta. Informatia este stocata digital, nu pe casete, si poate revazuta oricand acesta fiind un avantaj major al acestor sisteme de supraveghere.

Cererea crescanda de trenuri cu camere de supraveghere instalate este o expansiune care va afecta industria feroviara si ne asteptam ca in aproximativ 10 ani, trenurile dotate cu sisteme de supraveghere sa devina un standard. Crearea de zone sigure in spatiile publice este necesara noua, tuturor, precum si protectiei echipamentelor feroviare si de transport in comun.

Sunt foarte multe modele si tipuri de echipamente de supraveghere disponibile pe piata, printre care gasim camere de supraveghere ascunse, domuri, camere care detecteaza fumul, camere cu infrarosu si chiar camere anti-vandal. Sistemele de securitate se perfectioneaza continuu si tot mai multe domenii industriale se folosesc de aceste sisteme sa-si protejeze bunurile, angajatii si etica profesionala

Site-ul http://supravegherevideo.com ofera o lista variata de sisteme si camere supraveghere video.

Despre Digital Tech Trading Srl

Firma Digital Tech Trading şi-a început activitatea în anul 2007, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de camere supraveghere la cel mai bun raport pret/calitate.