Autohut.ro este singurul magazin online de piese auto care ofera puncte de fidelitate pentru orice comanda

BUCURESTI - 4 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Firma Autohut.ro, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de piese auto din Romania, este singurul magazin cu astfel de produse care ofera puncte de fidelitate in valoare de 5% pentru orice comanda, acestea putand fi transformate in discount pentru viitoarele comenzi.

Prezenta din ianuarie 2013 in Romania, Autohut.ro are un portofoliu foarte bogat de peste doua milioane de piese auto si accesorii pentru orice tip de masina, indiferent ca este vorba despre BMW Seria 3, un Volkswagen Golf sau o Dacia Logan. Datorita numeroaselor cereri venite din partea clientilor, in 2015 a fost deschis atelierul Autohut, un service auto autorizat unde pot fi montate piesele comandate online.

Sub deviza “Pentru ca iti iubesti masina”, personalul Autohut.ro asigura consultanta profesionala si servicii la cele mai inalte standarde, modelele de piese auto si produsele universale disponibile pe site sau direct in service-ul auto (cum sunt baterii auto, ulei motor, lichid de frana) avand garantie oferita de producator. Intrucat este optimizat si foarte practic pentru folosirea pe orice fel de smartphone sau tableta, magazinul online Autohut.ro ofera siguranta, rapiditate si, cel mai important, un raport corect intre calitate si pret.

Clientii care apeleaza la serviciile Autohut.ro beneficiaza de transport gratuit pentru orice comanda de peste 399 lei, indiferent de locatie, greutate sau numarul coletelor. Livrarea se face prin curier in 24 de ore de la plasarea comenzii sau in aceeasi zi daca este ridicata direct din showroom-ul Autohut. In plus, produsele pot fi returnate in termen de cel mult 30 de zile, iar banii se primesc inapoi.

Intrucat increderea si fidelitatea clientilor sunt foarte importante pentru companie, Autohut.ro a pregatit un pachet avantajos pentru soferite, cu ocazia Zilei Femeii. In luna martie, domnisoarele si doamnele primesc o reducere de 30% pentru manopera la revizia periodica si au asigurata o verificare gratuita a masinii, operatiune ce include verificarea mecanica articulatii, uzura discuri si placute de frana, lichide si lumini.

Detalii si informatii suplimentare despre serviciile Autohut.ro puteti gasi pe site-ul oficial al companiei sau la numarul de call-center 0377 100 946.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/digital-workforce/autohut-ro-este-singurul-magazin-online-de-piese-auto-care-ofera-puncte-de-fidelitate-pentru-orice-comanda