Chronax este solutia perfecta pentru cei care au nevoie de ajutor in afaceri

BUCURESTI - 28 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Atunci cand demareaza o afacere, e foarte important ca antreprenorul sa cunoasca toate procedurile legale si sa stie sa implementeze regulile necesare, astfel incat proiectul sau sa se bucure de succes. Daca termeni precum bilant contabil si audit financiar sunt dificil de inteles la prima vedere sau daca nu stii cum sa depui declaratii electronice, firma Chronax vine in ajutor cu explicatii, solutii si consultanta de specialitate in acest sens.

Specialist Chronax

Specialist Chronax

Fiind mai mult decat o simpla firma de contabilitate din Bucuresti, Chronax promoveaza egalitatea de sanse in business si ofera servicii de consultanta financiara si juridica. Isi propune sa prezinte sfaturi de specialitate atat pentru antreprenorii tineri, care cred intr-o idee dar nu stiu cum si cu ce resurse sa o dezvolte, cat si pentru cei care au deja o afacere si vor sa-i adauge valoare.

La Chronax, toti clientii sunt intampinati mereu de experti pregatiti sa se ocupe temeinic de fiecare segment al afacerii. Cu profesionalism si pasiune, membrii echipei isi organizeaza activitatea eficient si punctual, oferind solutii aplicate nevoilor specifice ale fiecarui client si devenind un aliat in obtinerea succesului in business.

Indiferent ca este vorba despre audit financiar, consultanta, managementul resurselor umane, asistenta juridica sau bilant contabil, firma Chronax ofera clientilor servicii mai complexe decat orice alta firma de contabilitate din Bucuresti, acestia fiind asteptati intr-o ambianta placuta si prietenoasa, cu tarife accesibile si corecte. Departamentele sunt conduse de specialisti cu experienta de peste 20 de ani in domeniile in care activeaza si un palmares impresionant de proiecte.

Pentru mai multe informatii despre cum echipa Chronax poate influenta pozitiv dezvoltarea afacerii dumneavoastra, puteti accesa site-ul www.chronax.ro sau puteti vizita Info Point-ul din  Strada Dumitru Slugeru, Ansamblul Doamna Ghica Plaza, Corp I, Parter, de luni pana vineri intre orele 9:00 - 18:00, fara a fi nevoie de o programare prealabila.

Despre Chronax:

Un concept inovator, Chronax a fost creat de un businessman de succes pentru a raspunde nevoilor antreprenorilor romani de servicii integrate de tipul “one stop shop” pentru afacerea lor:

● Consultanta si Asistenta Juridica
● Audit si Expertiza Contabila
● Contabilitate si Fiscalitate
● Salarizare, Management si Resurse Umane
● Consultanta Antreprenoriala