Compania Eurolines ofera bilete de transport Romania-Italia la preturi avantajoase

BUCURESTI - 31 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Italia este un loc ideal pentru calatorie si relaxare atat pentru persoanele tinere, dornice de aventura, cat si pentru familiile cu copii. Datorita faptului ca are acces direct la Marea Mediterana si adaposteste importante insule precum Sicilia si Sardinia, Italia este o destinatie atractiva pentru toate categoriile de turisti.

Transport Romania Italia

Transport Romania Italia

In acest sens, compania Eurolines a creat un serviciu dedicat de transport persoane Romania-Italia, avand ca destinatii Milano, Padova, Roma, Torino, Verona, Brescia si Mestre.

De la atmosfera boema si romantica de pe strazi, cladirile impunatoare si vestigii ale unor perioade intense din punct de vedere istoric, pana la partide de fotbal si show-uri de moda care dau tonul tendintelor, Italia este o tara ce traieste la intensitate maxima.

Roma, capitala Italiei, gazduieste celebra catedrala Sfantul Petru, Fontana di Trevi si piata Navona. Tot aici se gasesc Colosseum-ul, Columna lui Traian, Domul si Castelul Sant'Angelo, palate si bazilici cu sculpturi ale unor mari personalitati renascentiste, precum si zeci de restaurante si baruri interesante. Roma este un oras care respira istorie si arta, dar care s-a adaptat vietii moderne, pastrandu-si, in acelasi timp, un aer fermecator pe stradutele cochete.

Milano este capitala modei si a design-ului si, totodata, cel mai mare oras din nordul tarii. In acest loc, turistii care aleg serviciul de transport persoane Romania-Italia se pot plimba prin magazinele luxoase, cum ar fi cele de pe via Monte Napoleone sau din renumita Galerie Vittorio Emanuele II din Piazza Duomo (considerată a fi cel mai vechi shopping mall al lumii).

Bologna este un alt loc pentru care Italia merita vizitata. Situat in nordul tarii, este unul dintre cele mai atractive orase medievale, adapostind cea mai veche universitate. Este cunoscut, de asemenea, pentru gastronomia sa bogata in preparate delicioase.

Venetia, oras ce face parte din patrimoniul Unesco, este situat pe 117 insule si mai bine de 150 de canale traversate de 400 de poduri. Este destinatia romanticilor, a faimoasei povesti de dragoste dintre Romeo si Julieta, precum si o mare putere navala de peste 800 de ani.

Pentru toate aceste minunate destinatii, precum si pentru altele de pe teritoriul Italiei, pe site-ul Eurolines va sta la dispozitie un sistem de rezervari online si o brosura cu programul de vara al plecarilor si sosirilor pentru intreg teritoriul tarii.