Companiile Tui TravelCenter, Eurolines si Aerolines ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru o vacanta perfecta

BUCURESTI - 31 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Atunci cand vine vorba despre vacante, este esentiala alegerea unor agentii cu renume si experienta vasta in domeniul turismului, pentru ca pot face diferenta intre un concediu perfect si unul de cosmar. In acest sens, companiile TUI TravelCenter , Eurolines si Aerolines vin in sprijinul clientilor cu servicii de calitate, oferte transparente si consultanta profesionala de la cei mai buni specialisti.

Companiile Tui TravelCenter, Eurolines si Aerolines ofera cel mai bun raport calitate-pret pentru o vacanta perfecta

EUROLINES

Cu o experienta de 21 de ani pe piata romaneasca, Grupul Eurolines acopera o gama diversificata de servicii de turism si face parte din cea mai mare organizatie europeana de transport rutier de persoane. Pe plan local, Eurolines este unul dintre principalii transportatori internationali si are cea mai bogata retea de agentii proprii, cu 700 de angajati si 100 de milioane de euro cifra de afaceri estimata pentru 2015.

In fiecare zi, autocarele Eurolines ajung in peste 400 de destinatii din Germania, Ungaria, Grecia, Italia, Franta, Danemarca, Suedia, Spania, Elvetia, Olanda si Cehia, cateva dintre locatii fiind Belfast, Edinburgh, Dublin, Amsterdam, Hamburg, Londra, Bremen, Berlin, Bruges, Viena, Bratislava, Bordeaux, Milano, Toulouse, Florenta, Barcelona, Madrid, Roma, Napoli, Sofia, Valencia si Lisabona.

Datorita beneficiilor puse la dispozitie de Eurolines, calatoriile cu autocarul se desfasoara in conditii de maxima siguranta, garantand cel mai bun raport calitate-pret, precum si alte avantaje in privinta cantitatii bagajelor acceptate la transport.

TUI TRAVELCENTER

In iunie 2011, odata cu incheierea unui parteneriat strategic intre Eurolines Romania si Grupul TUI, liderul mondial in domeniul turismului, a fost infiintata agentia de turism TUI TravelCenter, aceasta reusind sa ajunga repede in topul preferintelor romanilor.

De la inceput, TUI TravelCenter si-a propus sa ramana fidela conceptului de “Travel Hypermarket” si a decis ca principalul sau scop este sa aduca zambetul pe buzele clientilor, prin oferirea unui nou standard in ceea ce priveste serviciile turistice.

Agentia TUI TravelCenter ofera pachete turistice sigure si posibilitatea de a personaliza vacanta in functie de nevoi, buget si preferinte. De asemenea, are in portofoliu cea mai marga paleta de destinatii si hoteluri in exclusivitate, garantand o vacanta reusita din toate punctele de vedere.

AEROLINES

Fara indoiala, unul dintre aspectele esentiale in planificarea unei calatorii este cumpararea biletelor de avion. De multe ori, turistii au preferinte cu privire la compania aeriana pe care vor sa o aleaga, la programul de zbor, precum si la numarul si durata escalelor. De aceea, Aerolines, membra a grupul Eurolines, pune la dispozitie oferte complete de bilete de avion la preturi corecte si informatii utile pentru a face drumul mai placut.

Prin intermediul site-ului Aerolines, vacanta poate fi planificata in doar cateva minute datorita sectiunii de rezervare online, unde pot fi selectate direct destinatiile alese, numarul de persoane si durata calatoriei. De asemenea, tot aici pot fi inchiriate automobile atat in Romania, cat si in strainatate, astfel incat serviciile sa fie complete.  

Informatii suplimentare despre serviciile companiilor puteti gasi afla la numarul de telefon 021.316.08.90.