La plaja in sezonul rece: oferte de vacanta Mauritius la preturi avantajoase, la TUI TravelCenter

BUCURESTI - 7 octombrie 2016

Comunicat tip General in Turism

Alegerea unei destinatii exotice in sezonul rece a devenit, de cativa ani, o moda printre romani. In perioada sarbatorilor sau cu ocazia Revelionului, amatorii de calatorii in destinatii calde, unde luna decembrie este perfecta pentru stat la plaja, pot alege, din colectia de oferte marca TUI TravelCenter , o oferta de vacanta Mauritius.

Oferte pentru vacanta in Mauritius de la TUI TravelCenter

Oferte pentru vacanta in Mauritius de la TUI TravelCenter

Pentru un Revelion de neuitat in  Mauritius, TUI TravelCenter propune pachete la hoteluri de patru si cinci stele. Un exemplu de locatie este hotelul de patru stele Laguna Beach&Spa, unde un sejur Mauritius include sapte nopti de cazare, cu mic dejun inclus, plus bilete, zbor de linie si transfer. Hotelul este situat de-a lungul coastei de sud-est a insulei si are vedere spre lantul muntos Grand-Port. Acesta se afla, de asemenea, in apropierea unei lagune si a unei plaje cu nisipiul fin. Pe langa peisajele fantastice, in cadrul hotelului oaspetii se pot bucura de o multime de facilitati: un restaurant, o piscina enorma, bar la pisicina, bar&grill, sala de fitness, masa de tenis, ocazia de a incerca sporturi nautice precum snorkeling, windsurfing, scuba diving sau ski nautic si multe altele.

In randul hotelurilor de cinci stele, printre cele care se regasesc in propunerile TUI TravelCenter pentru vacanta Mauritius se afla Labourdonnais Waterfront Hotel, situat in orasul Port Louis, la 5 minute de mers pe jos de zona portuara. Un pachet din oferta de vacanta Mauritius la acest hotel include sapte nopti de cazare cu mic dejun inclus, bilete de avion, transfer. Labourdonnais Waterfront Hotel ofera internet wireless gratuit, un restaurant, o braserie, o cafenea, un bar, dar si centru de Spa&Wellness modern.

Mai multe detalii despre orice tip de oferta vacanta Mauritius, dar si alte propuneri avantajoase de calatorie, gasiti pe site-ul oficial al agentiei TUI TravelCenter.