Magazinul online Berluni ofera cel mai bun raport calitate-pret la centrale termice si calorifere

BUCURESTI - 11 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Cumpararea unei centrale termice este o decizie importanta pentru orice persoana, atat din punct de vedere al nivelului de confort asigurat, cat si al costurilor de achizitie si intretinere. De aceea, este esentiala alegerea produselor de calitate si a unei firme specializate in montaj, pentru ca acestea pot face diferenta intre o investitie profitabila si un esec.

Berluni comecializeaza centrale termice

Berluni comecializeaza centrale termice

Compania Berluni este exemplul perfect in acest sens, pentru ca e un magazin online ce comercializeaza centrale termice, calorifere , boliere si pompe la preturi avantajoase. De asemenea, ofera servicii de montare si intretinere pentru toate aceste produse.

Berluni este un distribuitor autorizat care respecta cu rigurozitate regulile si normele tehnice de instalare si reparare a modelelor de centrale termice si calorifere, punand la dispozitie produse originale si echipe de montaj cu peste 10 ani de experienta in acest domeniu. Specialistii se deplaseaza la domiciliul clientilor pentru a asigura toate aceste servicii si lucreaza in conditii de maxima siguranta.

Persoanele care aleg modelele de centrale termice si calorifere Berluni beneficiaza de livrare gratuita in judetele Bucuresti, Ilfov, Dambovita, Prahova, Ialomita, Calarasi si Giurgiu, pentru comenzi de peste 700 de lei. In celelalte zone ale tarii, produsele se livreaza prin curierat rapid, fiind asigurate pe tot parcursul transportului, iar costul se calculeaza automat dupa introducerea adresei de livrare pe site-ul firmei.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile de instalare centrale termice si calorifere puteti afla pe site-ul oficial al companiei sau la numarul de telefon 031 425 15 93.