Motive pentru a alege becuri LED de la Led24

BUCURESTI - 27 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

In trafic, fiecare detaliu conteaza: sunt importante respectarea regulilor rutiere, semnalizarile, pastrarea benzii si asa mai departe. Un rol foarte important in trafic il au becurile auto, acestea marcand pozitia fiecarui autovehicul, precum si intentiile soferului de a trece de pe o banda pe alta, de a incetini sau de a coti la un moment dat. Led24 este un magazin online foarte util, unde se pot gasi diferite modele de leduri auto, astfel incat fiecare functie a masinii sa functioneze si sa fie marcata corespunzator.

Leduri auto de la Led24

Leduri auto de la Led24

Exista mai multe tipuri de becuri auto : becuri halogen, becuri LED si becuri xenon. Acestea se impart, la randul lor, in mai multe categorii, in functie de dimensiuni, putere, producator si pret. Cele mai avantajoase becuri auto sunt, pare-se, ledurile auto. Acestea pot fi achizitionate online, din magazinul Led24, magazin virtual ce comercializeaza toate tipurile leduri auto si proiectoare auto LED, dar si accesorii auto de interior si exterior, statii radio, xenoane si alte produse.

Avantajele alegerii unor LED-uri auto sunt numeroase, iar intre cele mai usor de observat sunt urmatoarele:

- Lumineaza bine - soferii auto care si-au instalat becuri LED auto sunt multumiti de puterea acestora; cele mai intalnite din aceasta categorie sunt leduri H7;

- Sunt economice - adesea, posesorii aleg becuri LED auto pentru ca acestea solicita mai putin bateria si acumulatorii, fara sa afecteze randamentul sistemului de iluminat. Exista, totusi, masini unde este nevoie de montare a becurilor cu anulatoare de eroare, pentru a evita erorile din bord care apar, tocmai din cauza ca acestea consuma foarte putina energie;

- Sunt adaptabile mai multor functii - un bec led H7, de exemplu, poate fi utilizat cu mai multe functii: la faruri, la faza scurta si faza lunga si la proiectoarele de ceata.

Pentru mai multe informatii privind utilizarea LED-urilor H7 si a becurilor LED auto in general consultati persoane care cunosc specificatiile fiecarui tip de LED-uri auto si proiector auto LED. In acest sens, puteti apela cu incredere la echipa Led24.

Pentru informatii suplimentare despre leduri auto, proiectoare auto LED si alte accesorii pentru masini, accesati site-ul oficial Led24.