TUI TravelCenter ofera reduceri de nerefuzat la pachetele de vacanta Early Booking catre destinatii spaniole de vis

BUCURESTI - 12 ianuarie 2017

Comunicat tip General in Turism

Acesta este momentul perfect pentru rezervarea vacantelor pentru vara, regimul early booking fiind o adevarata „binecuvantare” pentru buzunarele calatorilor infocati care isi doresc sa isi petreaca sejurul din perioada estivala intr-un decor exotic. Doua dintre cele mai cautate destinatii de acest tip sunt insulele spaniole Tenerife si Mallorca, iar TUI TravelCenter vine cu oferte de nerefuzat si preturi imbatabile pentru persoanele care opteaza pentru pachete early booking 2017.

Plajele din Spania ofera o priveliste de neuitat

Plajele din Spania ofera o priveliste de neuitat

Pachetele de vacanta early booking 2017 cu destinatia Tenerife au, in aceasta perioada, preturi foarte mici si, mai mult decat atat, vin cu reduceri de pana la 20% in functie de perioada in care este rezervata calatoria.

Tenerife, numita si Insula Primaverii Vesnice gratie temperaturilor sale constante, care nu coboara sub 20 de grade Celsius si nu depasesc 30 de grade Celsius, este cea mai mare si mai inalta dintre Insulele Canare. Statiunile turistice disponibile, asadar pe tot parcursul anului, dintre care amintim Playa de las Americas, Puerto de Cruz si Los Cristianos, pun la dispozitia calatorilor plaje impecabile, cu nisip fin si ape clare precum cristalul. O destinatie idilica, insula Tenerife poate fi foarte potrivita atat pentru cuplurile de indragostiti, cat si pentru gasti de prieteni si familie.

Persoanele care isi doresc un pachet de vacanta in Mallorca, cea mai mare insula spaniola, aflata in arhipelagul Insulelor Baleare, pot beneficia de reduceri de pana la 18% din pret in functie de perioada de calatorie aleasa. Un adevarat monument de diversitate, Mallorca gazduieste cateva dintre cele mai frumoase plaje din lume, cu nisip fin, auriu, dar si zone de padure. Apele Mediteranei sunt ideale atat pentu inot, cat si pentru sporturi de apa precum scuba diving, windsurfing, navigat si surf. Acestea nu sunt, insa, singurele „bogatii” ale Mallorcai - insula este in proportie de 40% protejata gratie rezervatiilor sale naturale superbe. In plus, capitala insulei, Palma de Mallorca, este centrul cultural al acesteia, locul in care cultura, istoria, dar si viata de noapte exploziva promit momente de neuitat.

Mai multe detalii despre o vacanta de vis in Tenerife sau Mallorca, accesati site-ul TUI TravelCenter, la sectiunea Early Booking 2017.