Un sejur in Creta pus la dispozitie de TUI TravelCenter reprezinta vacanta perfecta

BUCURESTI - 8 iunie 2016

Comunicat tip General in Turism

Fara indoiala, Creta este una dintre cele mai cunoscute si apreciate destinatii turistice din lume, fiind faimoasa pentru peisajele unice, apele de un albastru ireal, traditiile pastrate cu sfintenie de localnici, precum si pentru preparatele delicioase. De aceea, agentia de turism TUI TravelCenter a inclus in portofoliul sau zeci de oferte pentru un sejur Creta Grecia in 2016.

Sejur Creta Grecia prin TUI TravelCenter

Sejur Creta Grecia prin TUI TravelCenter

Creta este o insula uriasa, cu 1.000 de km de coasta, de-a lungul careia peisajele sunt unice, indiferent de sezon, majoritatea statiunilor laudandu-se cu un nisip fin, ape cristaline si vegetatie din abundenta. Capitala Heraklion este cel mai animat loc de pe insula, fiind al cincilea oras din Grecia ca marime si una dintre atractiile principale pentru cei mai multi dintre turistii care ajung in vacante Creta. Orasul plin de istorie ofera vizitatorilor care aleg oferte sejur Creta Grecia plaje superbe, un port deosebit, spatii comerciale, terase si foarte multe locuri de vizitat, Piata Leilor fiind, poate, cel mai cunoscut dintre ele.

Pe langa zeci de posibilitati de cazare in hoteluri de lux, care imbina perfect calitate si confortul, agentia TUI TravelCenter include in ofertele sale si excursii optionale, precum si varianta inchirierii unei masini pe perioada sejurului, o idee potrivita pentru persoanele care isi doresc sa viziteze cat mai multe locuri. Excursiile au ca obiective zone montane, puncte istorice sau insule invecinate, cum este cazul celor catre Santorini, atat de indragite de cei mai multi turisti. Ca atractii turistice, nu ar trebui ratate palatul Knossos sau pestera Ideon (locul in care legendele spun ca s-a nascut Zeus), dar nici lacul Kournas ori Cheile Samaria.

Oricare ar fi preferintele si posibilitatile clientilor, TUI TravelCenter pune la dispozitie o gama variata de oferte pentru sejur Creta Grecia , astfel incat oricare turist sa aiba de unde alege.