Femei-Moderne.ro revine pe piata de Lifestyle cu o noua identitate vizuala

BUCURESTI - 2 noiembrie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Femei-Moderne.ro, website din categoria Lifestyle Feminin cu peste 10.000 de utilizatori unici pe zi, finalizeaza in luna octombrie procesul de rebranding vizual initiat in luna septembrie a acestui an. Pe langa o noua identitate vizuala, Femei-Moderne.ro aduce noutati de continut si noi modalitatti de interactionare cu utilizatorii prin intermediul retelelor sociale.

“In ultimele luni, Femei-Moderne.ro a reusit sa se pozitioneze in primele 15 website-uri dedicate femeilor, conform SATI. Suntem foarte multumiti de aceasta realizare si ne-am propus sa imbunatatim in permanenta modul in care ne prezentam in fata advertiserilor, atat din punct de vedere al designului, cat si al continutului informational”, declara Dragos Marin, Director General Femei-Moderne.ro.

Femei-Moderne.ro colaboreaza in exclusivitate cu regia Digital4 pe partea de marketing si vanzare de publicitate online, unul dintre rezultantele acestei colaborari fiind inscrierea website-ului la Studiul de Audienta si Trafic pe Internet (SATI) si realizarea unui parteneriat cu BRAT.

“Am optat pentru inscrierea siteului (Femei-Moderne.ro) in SATI pentru ca ne dorim sa sustinem standardele pietei de online advertising si sa lucram cu un instrument recunoscut de masurare a traficului si audientelor”, adauga Dragos Marin, Director General Femei-Moderne.ro. Pentru anul 2011, Femei-Moderne.ro isi propune sa devina unul dintre cele mai importante website-uri din categoria LifeStyle Feminin.

“Intreaga colaborare Digital4 cu Femei-Moderne.ro se bazeaza pe incredere mutuala si un scop comun, acela de a propulsa Femei-Moderne.ro in topul website-urilor romanesti de Lifestyle Feminin printr-o strategie de promovare si vanzari adaptata pietei actuale. Categoria de Lifestyle Feminin a Digital4 mai contine websiteuri cu potential imens de dezvoltare si cu care regia noastra lucreaza in exclusivitate: femei-moderne.ro, topfeminin.ro si elady.ro”, declara Gabriel Boaca, Managing Partner, Digital4.

Despre Digital4

Despre Digital4:

Digital4 este o regie de publicitate independenta lansata in ianuarie 2010 pe piata publicitatii online din România. Cu o echipa tanara si cu o experienta de durata in domeniul online, Digital4 gestioneaza in prezent spatiul publicitar a peste 70 de site-uri independente.

Despre Femei-Moderne.ro [ Fmo.ro ]:

Femei-Moderne.ro, cu o vechime de peste 3 ani, ofera o gama larga de articole cu si despre femeile moderne, care doresc sa fie la curent cu noutatile din zone de interes precum: sanatate, moda, diete, horoscop, frumusete, saloane de infrumusetare, teste de dragoste si fidelitate.Irina Bidileac
PR Executive

Digital4
0747 030 023

irina.bidileac@digital4.ro