Cum să îți alegi ramele de ochelari în funcție de culoarea ochilor? 5 sfaturi

BUCURESTI - 1 martie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Atunci când îți alegi ramele de ochelari și ai în vedere, în principal, culoarea ochilor, poți completa aspectul general al ținutelor și evidenția frumusețea naturală a irisului. Ca să faci achiziții avantajoase pentru tine, trebuie să ai în vedere câteva criterii estetice. Îți oferim în cadrul acestui material sfaturi de care dacă vei ține cont vei reuși să obții o imagine în concordanță cu personalitatea ta!

SHUTTERSTOCK

SHUTTERSTOCK

1. Rame de ochelari pentru ochi albaștri

Culorile reci pot juca un rol important în accentuarea frumuseții ochilor albaștri. Albastru închis, violet, gri sau argintiu pot crea o armonie cu nuanța ochilor, făcându-i să pară și mai strălucitori. 

Culorile calde pot induce un contrast frumos cu ochii albaștri. Acestea pot pune în evidență culoarea ochilor albaștri și pot determina un efect vizual puternic. Culorile precum auriu sau maro deschis pot adăuga o notă de eleganță și sofisticare, făcând ochii albaștri să iasă în evidență. Această tehnică, accentuată de contrast, poate fi eficientă pentru a atrage atenția asupra ochilor. 

Identificarea culorii ramei de ochelari nu trebuie să se bazeze doar pe culoarea ochilor, ar fi bine să iei în considerare tonul pielii și culoarea părului. De exemplu, un albastru închis sau un violet pot fi culori potrivite pentru persoanele cu pielea deschisă la culoare și păr blond, în timp ce auriul sau maroul deschis pot fi potrivite pentru persoanele cu pielea mai închisă la culoare sau păr brunet. Indiferent de gusturi, alege dintr-o gamă largă de ochelari de vedere Prada, perechea pe care o consideri perfectă! Poți opta pentru 2 modele diferite, deoarece nu trebuie să neglijezi achiziția perechii de rezervă!

2. Rame de ochelari pentru ochi verzi

Oamenii cu ochi verzi pot alege rame în culori precum roșu, mov sau maro închis. Alegerea culorilor complementare pentru ramele de ochelari poate îmbunătăți percepția facială și poate adăuga o notă de atractivitate, aspectului general.

Dacă îți dorești crearea unui contrast puternic, care să accentueze ochii verzi, o altă opțiune ar fi alegerea ramelor în culori precum albastru închis sau negru. Utilizarea culorilor contrastante poate crea un efect vizual puternic și poate atrage atenția asupra anumitor trăsături, precum culoarea ochilor. În schimb, pentru un aspect subtil și elegant, poți merge pe varianta rame de ochelari în culori neutre sau metalice. 

3. Rame de ochelari pentru ochi căprui

Ramele de ochelari pot fi mult mai mult decât un simplu dispozitiv medical. Ele pot deveni o declarație de stil, pot completa o ținută și pot evidenția trăsăturile feței, inclusiv culoarea ochilor. Pentru ochii căprui, culorile calde, cum ar fi auriu, bronz sau maro, pot crea un efect puternic. Acestea pot adăuga căldură și pot intensifica nuanțele naturale ale ochilor căprui. De exemplu, o ramă de ochelari de vedere damă Prada PR 11VV ROJ1O1 aduce în prim-plan nuanțele de maroniu din iris, în timp ce accentuează profunzimea privirii. 

Totuși, ramele în culori precum albastrul sau verdele închis pot crea un contrast puternic cu ochii căprui. Acesta face culoarea ochilor să pară și mai intensă și poate oferi un look mai interesant și atractiv. 

4. Rame de ochelari pentru ochi de diferite tonuri de căprui

Pentru ochii care prezintă diferite tonuri de căprui, alegerea ramelor potrivite poate fi una dintre cele mai importante decizii în ceea ce privește aspectul personal. În special, ochii căprui-verzui pot beneficia enorm de rame în culori care adaugă adâncime și contrast. Auriul, bronzul sau albastrul închis sunt culori care pot scoate în evidență și accentua variațiile subtile ale nuanțelor ochilor căprui-verzui. 

Tonurile calde de miere sau auriu prezente în ochii căprui pot fi subliniate prin alegerea unor rame în culori calde, precum auriu sau maro, deoarece acestea aduc o lumină caldă și strălucitoare privirii, creând un efect atrăgător.

Pentru ochii căprui închis, ramele în culori deschise, precum bej, pot adăuga un accent puternic aspectului general. 

5. Rame de ochelari pentru ochi negri

Ramele în culori neutre sunt adesea cele mai potrivite pentru ochii negri. Negru, maro deschis sau gri, acestea pot adăuga un cadru elegant și subtil care nu va distrage atenția de la ochii tăi negri. Pentru persoanele cu un ton de piele mai cald, ramele în culori calde, precum auriu sau maro, pot fi o alegere bună. În schimb, pentru cele cu un ton de piele mai rece, ramele în culori reci, precum argintiu sau gri, ar putea fi mai potrivite. Rama de ochelari de vedere damă Prada PR 03XV 1AB1O1 de culoarea neagră îți va accentua frumusețea naturală a ochilor negri. 

Ce mai trebuie să știi dacă ai ochii negri? Ar trebui să eviți culorile prea stridente sau luminoase. Acestea ar putea crea un contrast prea puternic, care ar putea distrage atenția de la nuanța ochilor. Alegerea formei ramei este, de asemenea, importantă. De exemplu, ramele pătrate sau rectangulare pot adăuga un plus de structură fețelor rotunde, în timp ce ramele ovale sau rotunde pot înmuia trăsăturile unei fețe pătrate. 

 

Deși culoarea ochilor este importantă în alegerea ramelor ochelarilor de vedere, forma feței și preferințele personale ar trebui să fie în plan secundar, pentru o decizie optimă. Cu nuanțele potrivite ale ramelor de ochelari îți poți pune în evidență ochii, iar pentru aceasta va trebui să ai în vedere sfaturile oferite anterior!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dwf/cum-sa-iti-alegi-ramele-de-ochelari-in-functie-de-culoarea-ochilor-5-sfaturi