Imprimantele moderne cum pot crește productivitatea prin efectuarea mai multor sarcini într-un timp mai scurt

BUCURESTI - 23 ianuarie 2023

Comunicat tip General in Tehnologie

Pe măsură ce tehnologia avansează și economia globală devine din ce în ce mai accesibilă, întreprinderile din toată lumea trebuie să depună eforturi continue pentru a-și crește nivelele de productivitate și eficiență.

Imprimantele moderne cum pot crește productivitatea prin efectuarea mai multor sarcini într-un timp mai scurt

Imprimantele moderne cum pot crește productivitatea prin efectuarea mai multor sarcini într-un timp mai scurt

Pe măsură ce tehnologia avansează și economia globală devine din ce în ce mai accesibilă, întreprinderile din toată lumea trebuie să depună eforturi continue pentru a-și crește nivelele de productivitate și eficiență. Majoritatea angajaților lucrează cu normă întreagă (40-50 de ore pe săptămână) care este productivitatea maximă pe care o poți avea din partea forței de muncă pentru ca aceasta să lucreze fără a intra în burnout.

Având în vedere acest lucru, în calitate de manager sau proprietar de afaceri, ar trebui să analizezi în mod constant fiecare aspect al operațiunilor de afaceri pentru a găsi modalități de a crește productivitatea echipei tale.

O zonă adesea trecută cu vederea este echipamentul de imprimare și performanța acestuia. Imprimanta sau imprimantele din firma ta sunt probabil utilizate deja de fiecare angajat, cu o mare parte a datelor despre afacere trecând prin acest echipament de birou.

Imprimantele moderne care ajută la creșterea productivității prin reducerea timpului de efectuare a unor sarcini poartă numele de imprimante multifuncționale. Pe scurt, o imprimantă multifuncțională de la brandul Ricoh poate crește productivitatea unei echipe sau a unei afaceri prin:

- Permiterea angajaților să caute în documentele scanate;- Activarea capacității de imprimare direct de pe dispozitivele mobile;- Eliminarea redundanțelor de copiere pe hârtie;- Reducerea instruirii prin ecrane tactile și sisteme de operare ușor de utilizat.

Despre cum imprimantele moderne multifuncționale pot crește productivitatea afacerii tale, vom discuta în cele ce urmează:

Toate operațiunile într-un singur loc (all-in-one)

O imprimantă modernă multifuncțională acționează ca un ghișeu unic pentru toate nevoile afacerii tale; de gestionarea documentelor, combinând funcțiile de imprimare, scanare și copiere într-o singură mașină simplu de utilizat. Acest lucru salvează angajații din graba de a utiliza mai multe echipamente separate pentru a îndeplini o singură sarcină.

Nu numai că imprimantele multifuncționale sporesc productivitatea biroului prin eficientizarea fluxului de lucru al unui angajat, dar reduc și costurile de întreținere și mentenanță prin eliminarea echipamentelor de birou redundante. Cele mai recente echipamente de imprimare modernă, cum sunt și cele de la Ricoh, oferă funcții avansate, inclusiv conectivitate USB și smartphone, pentru a simplifica și mai mult fluxul de lucru la birou și pentru a promova o eficiență sporită.

Mai puține consumabile

Consumabilele obișnuite de birou, cum ar fi cerneala, hârtia și cartușele de imprimantă, pot avea un impact asupra bugetului firmei tale, ca să nu mai vorbim de impactul pe care îl are renunțarea la aceste articole utilizate asupra mediului.

O imprimantă modernă multifuncțională de înaltă calitate este concepută pentru a utiliza în mod eficient resursele de care dispune, rezultând în mai puțini bani cheltuiți pentru rezultatele de imprimare. Utilizarea unui echipament modern de imprimare promovează, de asemenea, o amprentă de carbon semnificativ redusă, făcându-l o soluție ecologică pentru nevoile afacerii tale de imprimare, copiere și scanare.

Mai mult spațiu în zona de birou

Nu în ultimul rând, o imprimantă multifuncțională promovează și utilizarea eficientă a spațiului de birou. La urma urmei, aceste echipamente sunt concepute pentru a utiliza cât mai puțin spațiu posibil, fără a pierde nicio funcționalitate. 

Eficientizarea mai multor echipamente de birou într-o singură imprimantă nu doar că reduce dezordinea fizică, dar promovează și un aspect mai curat al spațiului de birou, care poate crește, de fapt, moralul în rândul angajaților.

Imprimantele moderne multifuncționale reprezintă cu adevărat calea de urmat pentru consolidarea echipamentelor de birou, crescând în același timp productivitatea angajaților.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dwf/imprimantele-moderne-cum-pot-creste-productivitatea-prin-efectuarea-mai-multor-sarcini-intr-un-timp-mai-scurt