Avantgarden 3 – locul in care CASA devine ACASA

BUCURESTI - 2 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In cautarea unei locuinte, foarte multe persoane se vad puse intr-o mare dificultate. Chiar daca viitorii proprietari sunt hotarati asupra unei garsoniere, a unui apartament cu doua sau trei camere, rareori locuintele gasite indeplinesc toate conditiile si preferintele. Vestea buna vine pentru cei care cauta o locuinta in Brasov – ansamblul Avantgarden 3 poate sa multumeasca orice exigente.

www.avantgarden3.ro

www.avantgarden3.ro

Ascultarea nevoilor clientilor a constituit principiul dupa care s-au ghidat dintotdeauna profesionistii de la Maurer Imobiliare – dezvoltatorul imobiliar ce a pus bazele proiectului Avantgarden 3.

Succesul proiectului a fost pus la indoiala in prima faza, intrucat a cunoscut debutul in plina criza economica. Rezultatele pot fi vazute insa astazi pe www.avantgarden3.ro – website-ul unde oricine poate vedea de ce mii de familii au ales sa locuiasca in acest ansamblu rezidential.

Avantgarden3 – un proiect in 3 etape, toate incununate de succes

Prima faza a proiectului a cuprins 1670 de apartamente, construite in blocuri de tip L si B. Finaliata in anul 2014, aceasta etapa a implicat constructia de blocuri cu inaltimi de pana la 8 etaje.

Cea de-a doua etapa a proiectului, demarata in vara anului 2014, cuprinde peste 1200 de apartamente, de care se bucura deja numeroase familii.

Din vara acestui an, s-a dat startul si la cea de-a treia etapa a proiectului Avantgarden3 Brasov. Aceasta implica construirea de 700 de unitati locative cu 1, 2 si 3 camere, alaturi de numeroase structuri de tip duplex.

In oricare dintre aceste apartamente sau garsoniere, numeroase familii si-au gasit caminul. Dupa cum se poate observa si din cadrul site-ului www.avantgarden3.ro, numarul locuintelor este limitat si in continua diminuare, astfel ca doritorii ar trebui sa se grabeasca, daca vor sa beneficieze de toate atuurile pe care le ofera acest complex rezidential.

Ce facilitati au cei care au ales Avantgarden 3?

Numarul familiilor care locuiesc in cadrul acestui cartier a depasit 3000. Pentru cei care se intreaba cum e posibil ca un cartier sa fie atat de repede populat, sa fie atat de atractiv pentru un numar atat de mare de familii, pot afla mai multe de la specialistii Maurer Imobiliare care ne-au oferit cele mai bune raspunsuri.

Zona rezidentiala linistita. Cartierul este situat la 7 minute de centrul orasului, departe de agitatie, si este inconjurat de linistea absolut necesara pe care o cauta orice familie.

Intrucat este vorba despre familii, locatia ansamblului Avantgarden 3 este la 5 minute distanta de gradinite si scoli generale, unde copiii fericitilor proprietari de locuinte pot desfasura cursurile. Nu lipsesc nici locurile de joaca sau alte atractii precum cinematograful Cityplex ori Paradisul Acvatic sau un teren de fotbal acoperit – toate situate la cateva minute distanta.

Clinicile, farmaciile sau centrele comerciale se regasesc de asemenea din abundenta. Din toate aceste motive, Avantgarden 3 este alegerea ideala pentru oricine isi cauta o locuinta, dar nu orice tip de locuinta, ci una pe care sa o poata denumi in scurt timp “acasa”.

Oricine doreste sa afle mai multe detalii despre acest ansamblu rezidential, poate accesa direct website-ul www.avantgarden3.ro, sau poate contacta direct reprezentantii prin intermediul formularului de contact ori a telefoanelor si adreselor de email prezentate in cadrul acestuia.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/avantgarden-3-locul-in-care-casa-devine-acasa