Esti pasionat de lectura? Editura For You te tine la zi cu noile aparitii si evenimente

BUCURESTI - 2 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice persoana care iubeste sa citeasca isi doreste sa aiba parte de cele mai bune carti care apar pe piata. In acest sens, Editura For You este un adevarat reper pentru cei care iubesc lectura de calitate si care vor sa fie la zi cu cele mai noi aparatii si evenimente din domeniul literar.

editura-foryou.ro

editura-foryou.ro

Pentru ca nu este de ajuns sa citesti, ci trebuie sa si selectezi ceea ce lecturezi, pe site-ul editura-foryou.ro se regasesc carti atent selectate, pentru a oferi celor care aleg sa le parcurga o experienta cat mai placuta. O carte de calitate ii va purta imaginatia celui care o parcurge intr-o calatorie din care are doar de invatat si din care se poate imbogati deosebit de mult pe plan spiritual.

Exact acesta este principiul dupa care se ghideaza echipa de la Editura For You, fiind in felul acesta o buna sursa pentru cei care doresc nu doar o carte, ci o oportunitate de a descoperi lumea din perspective diferite.

Editura For You – locul unde cartile relevante si de calitate sunt un principiu

Deoarece pune mare pret pe experienta pe care o vor trai cei care „consuma” cartile pe care le ofera, editura-foryou.ro se ghideaza pe un principiu foarte clar, in care sunt selectate doar carti relevante si cu un continut de calitate.

„Ne straduim sa editam carti aparute in ultimii zece ani, deoarece in aceasta perioada s-au petrecut modificari profunde si semnificative in mentalitatea si gandirea oamenilor din lumea intreaga, in sensul unei tendinte tot mai puternice de a se indrepta catre Lumina si Iubire – doua aspecte esentiale care vor caracteriza mileniul al treilea.” – declara echipa ce formeaza Editura For You.

Cum poti fi la zi cu cele mai noi evenimente din domeniul literar?

Cele mai recente aparitii, precum si lansarile de carti ce urmeaza a fi organizate pot fi gasite cu usurinta accesand site-ul editura-foryou.ro, acolo existand o sectiune dedicata exclusiv acestor informatii. De asemenea, la rubrica evenimente pot fi gasite foarte multe intalniri si seminarii cu scop educativ, perfecte pentru pasionatii de lectura.

Oferta pe care o prezinta site-ul editura-foryou.ro

Avand periodic oferte deosebite, editura-foryou.ro incanta pasionatii de lectura cu pachete speciale de carti prezentate la un pret mai mult decat accesibil, iar totodata acestea sunt dedicate unor persoane cu diverse gusturi in materie de tematica.

In lista cartilor prezentate de catre Editura For You se regasesc foarte multe care se concentreaza pe dezvoltarea persoanala, acesta fiind unul dintre cele mai importante subiecte pe care ar trebuie sa le trateze fiecare om in parte. Din randul acestora putem enumera cateva exemple precum „Alegeri si iluzii. Cum am ajuns unde sunt si cum ajung unde vreau sa fiu?” de Eldon Taylor, „Cand nimic nu merge cum trebuie, incearca sa nu mai faci nimic” de Dr. Frank J. Kinslow sau „Cine ai fi tu, fara povestea ta? de Byron Katie. Toate acestea se regasesc la preturi deosebit de atractive si vor incanta pe oricine le va citi.

Cei care vor sa afle mai multe despre oferta pe care o prezinta aceasta editura pot folosi urmatoarele date de contact:

Str. Hagi Ghita, nr. 58, Bucuresti

office@editura-foryou.ro

0724 212 695

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/e-advertising/esti-pasionat-de-lectura-editura-for-you-te-tine-la-zi-cu-noile-aparitii-si-evenimente