CLARVISION – PRIMUL ERP DE PE PIATA ROMANEASCA DESTINAT EXCLUSIV INTREPRINDERILOR DE PRODUCTIE CU PROFIL INDUSTRIAL

Cluj-Napoca - 27 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

287-interfataclarvision.jpg

CLARVISION este primul software romanesc de gestiune integrata a resurselor intreprinderii (ERP) creat pentru companiile producatoare din Romania. A fost conceput pentru gestiunea firmelor cu activitati de productie de tip industrial cu un numar de angajati intre 100 si 1000, iar incorporarea tehnologiei de ultima ora a Microsoft (.NET) garanteaza prezenta pe termen lung pe piata a acestui produs. Un numar tot mai mare de companii producatoare “cu greutate” au decis in ultimele luni sa il implementeze in procesele lor: UNIMET CUG S.A. Cluj-Napoca, CIG S.A. Campia-Turzii – AECTRA AGROCHEMICALS Bucuresti, TURDEANA S.A. Turda, AUTONOVA S.A. Satu-Mare, CARS S.A. Tarnaveni, GERRY WEBER SUPPORT S.R.L. Santana de Mures FILBAC S.A.Targu-Lapus. Acestea activeaza in ramuri industriale diverse: industria prelucrarii lemnului si a mobilei; constructii metalice si constructii de masini; productie de utilaje grele; productie de confectii, textile si incaltaminte in sistem lohn;

CLARVISION – PRIMUL ERP DE PE PIATA ROMANEASCA DESTINAT EXCLUSIV INTREPRINDERILOR DE PRODUCTIE CU PROFIL INDUSTRIAL

Cresterea in complexitate a proceselor din intreprinderile cu profil industrial impune cu necesitate design-ul unui sistem organizational adaptabil si stabil. Daca procesele interne nu sunt organizate dupa principii coerente, chiar in cazul unei procesari rapide a informatiilor, se va face cu greu fata multitudinii de perturbari aleatoare din mediu. Este foarte importanta definirea si structurarea clara a tuturor functiunilor si fluxurilor de activitate din intreprinderea industriala, pentru o buna integrare a lor.

Intrucat productia este cel mai important proces in lantul valorii intr-o intreprindere producatoare, calitatea si competitivitatea pe piata a produselor rezultate din procesul de productie este esentiala.Aceasta depinde in mod necesar de gradul de structurare si integrare a proceselor productive din intreprindere.

Un software ERP vine in sprijinul tuturor acestor cerinte descrise mai sus. Aplicatie complexa multi-modulara, acesta integreaza procesele economice ale intreprinderii cu scopul optimizarii si cresterii eficientei lor. Pornind de la premisa ca intregul este mai mult decat suma partilor, un ERP realizeaza integrarea si sincronizarea functiunilor intreprinderii. Este un excelent mijloc de coordonare si ordonare a informatiei, fluidizand schimbul de date intre departamente.

Modulul de productie al sistemului integrat CLARVISION este dedicat asistarii intregului ciclu de productie (avand ca date de intrare comenzile clientilor sau previziuni de vanzare) si ofera multiple facilitati cu privire la fazele de pregatire, programare/ lansare si urmarire a productiei: planificarea productiei in functie de comenzile clientilor, de gradul de incarcare a utilajelor si de stocurile disponibile; urmarirea stadiului de fabricatie, de la lansarea productiei pana la livrarea produsului finit; controlul asupra respectarii normelor de timp si de consum; asistenta in managementul calitatii Urmarirea productiei si comunicarea in timp real a situatiei stocurilor la materii prime, repere semifabricate si produse finite permite controlul si imbunatatirea calitatii produsului finit, contribuind la eliminarea timpilor morti si la reducerea rebuturilor.

Datorita faptului ca datele trebuie introduse o singura data in sistem si a preluarii acestora in baza de date centralizata, este posibil fluxul permanent de informatii intre toate modulele CLARVISION – Productie, Aprovizionare-desfacere, Gestiunea stocurilor, Contabilitate financiara, Analiza financiara, Imobilizari, Contabilitate de gestiune, Resurse umane, Salarizare, Date de baza - iar datele aferente proceselor care afecteaza patrimoniul intreprinderii sunt preluate automat in modulul de Contabilitate financiara.
Pe ansamblu, Clarvision a fost proiectat pentru a oferi control si o imagine clara, de ansamblu si in timp real asupra tuturor proceselor si fluxurilor de activitati din intreprindere.

Implementarile de pana acum ale sistemului au adus in prim-plan avantajele concrete ale utilizarii in activitatile curente: strangerea relatiilor cu clientii si furnizorii, prin realizarea unui lant eficient al valorii; reducerea costurilor productiei si stocurilor; planificarea integrala a resurselor intreprinderii; imbunatatirea globala a productivitatii; maximizarea profitului, prin flexibilitate si reactivitate sporita la cerintele pietei.

Despre EBS Romania

EBS Romania S.R.L. este o firma de software cu capital social de 280.000 Euro, avand sediul in Cluj-Napoca. Compania s-a pozitionat pe piata romaneasca de profil ca si furnizor de solutii software ERP (Enterprise Resource Planning) pentru gestiunea afacerilor firmelor cu activitati de productie industriala, oferind sistemul integrat CLARVISION.
Dana Zaharia, asistent marketing general
dana.zaharia@ebsromania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/clarvision-primul-erp-de-pe-piata-romaneasca-destinat-exclusiv-intreprinderilor-de-productie-cu-profil-industrial