LOGICODE ANUNŢĂ PARTENERIATUL CU O’NEIL, LIDER DE PIAŢĂ PE SEGMENTUL IMPRIMANTELOR PORTABILE

Cluj-Napoca - 17 august 2007

Comunicat tip General in IT&C

Logicode a semnat recent acordul de parteneriat cu compania americană O’Neil, producător de imprimante portabile cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniu.

Producătorul de imprimante portabile O’Neil este lider mondial în furnizarea de soluţii de printare mobile. Experienţa de peste un sfert de secol a companiei în designul şi producerea echipamentelor de tipărire destinate mediilor de lucru mobile face ca în prezent O’Neil să aibă un portofoliu de produse alcătuit din peste 70 de modele de imprimante şi peste 150 de tipuri de accesorii.

Marca O’Neil se bucură de un renume excelent în toată lumea, datorită fiabilităţii şi rezistenţei de care dau dovadă imprimantele portabile, chiar şi în mediile dure de utilizare, cum ar fi mediul industrial. Imprimantele O’Neil sunt utilizate în cele mai diverse medii, de la logistică şi transport, la livrare directă în magazine, retail şi alte aplicaţii de mobile services.

Compania O’Neil face parte din corporaţia Dover, împreună cu Datamax producător de imprimante desktop industriale, de asemenea partener Logicode.

“Parteneriatul cu O’Neil se înscrie în direcţia mai generală a Logicode, de companie 100% customer-oriented. Faptul că de aici înainte vom putea oferi clienţilor imprimante portabile O’Neil reprezintă un pas înainte în relaţia cu aceştia, prin configurarea celor mai bune soluţii posibile, atât din punct de vedere tehnic, cât şi în ceea ce priveşte recuperarea investiţiei”, afirmă Ciprian Cosma, Director Executiv Logicode.

Despre EBS Romania

Despre LOGICODE:
Logicode S.A. este prima firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare, care propune soluţii de etichetare, marcare industrială şi culegere automată a datelor. Înfiinţată în martie 1993, astăzi LOGICODE se prezintă ca o firmă capabilă, atât prin experienţă, know-how, cât şi prin resurse, să ofere soluţii cu diferite grade de complexitate, care au ca suport hardware: echipamente de marcat şi etichetat, echipamente de tipărit pe etichete, echipamente de culegere automată a datelor (ADC), utilizând tehnologia codurilor de bare şi RFID. Logicode a dezvoltat de-a lungul timpului aplicaţii de gestiunea stocurilor, urmărirea producţiei, controlul calităţii, evidenţa mijloacelor fixe, DSD (Direct Store Delivery), PoD (Proof of Delivery), PreSale, HotSale, VanSale şi Sales Force Automation.
Logicode este partenerul unor lideri de piaţă recunoscuţi la nivel global: Intermec, Markem, Datamax, Avery Dennison, Casio, CipherLAB, Seagull Scientific. Din iunie 2006, compania este şi Microsoft Certified Partner.
Mai multe informaţii sunt disponibile pe website-ul companiei, www.logicode.ro

Dana Zaharia, Marketing Manager
Tel: 0740 130470
Email: dana.zaharia@logicode.ro

dana.zaharia@logicode.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/logicode-anunta-parteneriatul-cu-oneil-lider-de-piata-pe-segmentul-imprimantelor-portabile