MARKEM SERIA 18 – CEA MAI ACCESIBILĂ SOLUŢIE DIGITALĂ DE MARCARE PENTRU COMPANIILE MICI

Cluj-Napoca - 4 mai 2007

Comunicat tip General in Industrie

Logicode, unicul distribuitor în România al echipamentelor MARKEM, lansează Markem Seria 18, soluţie digitală de marcare a ambalajelor prin transfer termic la cel mai mic cost. Produsul este destinat companiilor de dimensiuni mici şi medii, din industria alimentară şi cosmetică.

Seria de echipamente cu transfer termic Markem 18 reprezintă o soluţie de marcare simplă, ieftină şi complet digitală, pentru linia de ambalare. Mesajul tipărit pe ambalaj poate conţine date variabile cum ar fi data producţiei, data expirării, codul lotului şi al schimbului când a fost marcat produsul, codul liniei pe care a fost marcat, precum şi logo-ul producătorului. Markem 18 realizează automat schimbarea datei de producţie în mesaj, eliminând astfel erorile umane ce apar la schimbarea manuală a caracterelor.

Avantajul principal al acestui echipament este că reduce costurile de utilizare prin simplificarea procesului de marcare. Spre deosebire de ink jet, hot stamp sau alte tehnologii tradiţionale, Markem 18 reduce nevoia de mentenanţă, fapt ce scade semnificativ timpii de staţionare ai liniei de ambalare. Alimentarea cu consumabile se face rapid, costurile de întreţinere a echipamentului sunt reduse, iar costul total de utilizare este mai mic comparativ cu al echipamentelor tradiţionale.

Cu acest echipament nu există marcare nelizibilă, incorectă sau care lipseşte complet de pe ambalaj. Markem 18 asigură în mod constant cea mai bună calitate a marcării, de la prima până la ultima tipărire.

Cu peste 40.000 de echipamente instalate în toată lumea, MARKEM este lider mondial în producţia de echipamente de marcare şi etichetare industrială, cu tehnologii pe bază de ink jet, transfer termic, laser şi Print & Apply.

Despre EBS Romania

Despre LOGICODE:
LOGICODE S.A. este prima firmă românească specializată în tehnologia codurilor de bare. LOGICODE oferă o gamă largă de soluţii de etichetare, marcare industrială şi culegere automată a datelor, utilizând tehnologia codurilor de bare şi RFID. Experienţa acumulată în cei peste 14 ani de existenţă ne permite să rezolvăm cerinţele specifice fiecărui beneficiar, în cadrul unei game largi de aplicaţii, cum ar fi: etichetare cu/ fără coduri de bare, cu/ fără RFID, marcare şi etichetare industrială (pe fluxuri de producţie), control acces şi prezenţă personal, urmărirea producţiei, gestiunea stocurilor, controlul calităţii, inventarierea mijloacelor fixe şi a obiectelor de inventar, etc.
Logicode este partenerul unor lideri de piaţă recunoscuţi la nivel global: Intermec, Markem, Datamax, Avery Dennison, Casio, CipherLAB, Seagull Scientific. Din iunie 2006, compania este şi Microsoft Certified Partner.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe website-ul companiei, www.logicode.ro

Dana Zaharia, Marketing Manager
dana.zaharia@logicode.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ebs-romania/markem-seria-18-cea-mai-accesibila-solutie-digitala-de-marcare-pentru-companiile-mici