eCopier isi rasplateste clientii

Locul desfasurarii: http://www.ecopier.ro/echipamente-noi/copiatoare

Organizator: eCopier

eCopier isi rasplateste clientii

Bucuresti, 24 aprilie 2013, eCopier

Pentru ca esti clientul eCopier, esti rasplatit cu bonusuri si premii la foarte multe produse achizitionate din magazinul online.

Actionand sub sloganul „Expertul tau in copiatoare ”, eCopier.ro este un magazin virtual care se ocupa de retailul echipamentelor de copiat, cat si service si asistenta tehnica pentru acestea.

La numai doi ani de la infiintare, eCopier a reusit pana in momentul de fata sa multumeasca toti clientii cu care a colaborat.  

Ecopier a fost prima firma online-ul romanesc care a introdus un nou concept in Romania, care a avut foarte mult succes in Statele Unite ale Americii. Acest concept poarta numele de leasing pentru copiatoare sau inchiriere copiatoare, unde pe baza unui contract se da in folosita catre persoanele juridice copiatorul de care este nevoie. Acestuia i se asigura de catre echipa de specialisti eCopier asistenta tehnica, reparatii sau chiar si reincarcari.

Pentru anumite produse cumparate de pe magazinul eCopier se ofera bonus seturi de consumabile, inca un produs cadou sau chiar tablete. In magazinul online eCopier veti descoperi si copiatoare second hand care au fost atent verificate de echipa tehnica.

Pe langa copiatoare si multifunctionale, eCopier se ocupa si de asistenta tehnica si reparatii copiatoare, astfel copiatoarele dumneavoastra vor avea o viata mai lunga.

Pentru comenzile din Bucuresti, magazinul online eCopier ofera livrare gratuita.

eCopier

Bucuresti, Sos. Bucuresti – Targoviste, nr.11Asector 1 

Telefon: 021.313.37.23 Fax: 0353.819.753 Mobil: 0757.118.980

Web: www.ecopier.ro Email: office@ecopier.ro

###

Confirmare pana la data: 24 aprilie 2013

Participare: Intrare libera