Detox pentru corp si minte

BUCURESTI - 10 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, HR

Live site

In ultimii ani, marea majoritate a oamenilor traiesc intr-o stare de sanatate precara, de oboseala cronica si lipsa de chef, de obezitate mai mult sau mai putin moderata.

Detox pentru corp si minte
 Because we cannot scrub our inner body we need to learn a few skills to help cleanse our tissues, organs, and mind. 

Sebastian Pole

Durerile de spate si de cap, inflamarea incheieturilor, artrita, cancerul, afectiunile pielii sau insomnia sunt alte semnale pe care organismul nostru le trage pentru ca oamenii sa inteleaga calitatea din ce in ce mai scazuta a vietii lor.

Cu toti ne dorim sa fim sanatosi, sa evitam vizitele la medic, interventii chirurgicale, spitalizare, etc… Ne rugam pentru sanatate Divinitatii, dar pe langa rugaciune, este nevoie si de o atitudine activa, de gasire a unei solutii de resuscitare si revitalizare a organismului si mintii.

Solutia pe care o cautam vine din interiorul nostru, prin incercarea de a ne curata trupul si mintea de focarele toxice din viata noastra: stress si oboseala la nivel mental, alimentatie si lipsa de miscare la nivel fizic.

Daca nu reusesti sa gasesti singur drumul catre un stil de viata sanatos si devii consecvent unui regim alimentar echilibrat si a unei vieti active din punct de vedere al miscarii, exista specialisti si programe personalizate de detoxifiere si health life, care te pot ajuta sa te transformi, sa te regasesti si sa-ti descoperi resurse nebanuite de energie si pofta de viata.

Un program de detoxifiere, fie el si de cateva zile este un moment crucial pentru schimbarea stilului de alimentatie. Inscrierea intr-un program de detox te va motiva sa faci cateva schimbari importante. Orice program de detoxifiere va cuprinde o alimentatie potrivita, exercitii fizice usoare, terapii de detoxifiere pentru piele, precum si un program de detoxifiere emotionala si mentala. Chiar daca vei opta pentru un program de 4 zile de detox, la finele acestor zile vei elimina senzatia de greutate si de oboseala cronica, vei pierde 1-2 kilograme, somnul ti se va imbunatati, tenul va fi mai luminos, inflamatiile din organism se vor reduce, imunitatea va creste, te vei echilibra emotional, te vei regasi pe tine si vei invata lucruri numeroase despre un stil de viata sanatos pe care le vei putea aplica pentru restul vietii…

Daca esti o persoana dornica sa-si construiasca o viata mai sanatoasa si mai fericita, sa combata efectele stresului, sa aiba mai multa energie si sa-si atinga obiectivele de sanatate propuse, vino la o consultatie gratuita cu Liliana Paraipan, Health Coach  sa discutati despre obiectivele pe care ti le propui pentru sanatatea ta. Vei fi sprijinit sa faci pas cu pas schimbari importante in alimentatie si stil de viata, adaptand si integrand principiile invatate in ritmul tau de viata.

Programele Body and Mind Detox facilitate de Eden Spa se desfasoara intre 1 si 7 zile, variiind ca pret intre 600 si 1100 RON, cu posibilitate de prelungire in functie de rezultate iar sesiunile de Health Coaching dureaza pana la 6 luni si sunt sustinute de Liliana Paraipan, trainer de Health Coaching acreditat de catre cea mai mare scoala de nutritie din lume, Institute for Integrative Nutrition – State University of New York.

Pentru informatii si detalii suplimentare, va invitam sa vizitati site-ul nostru, sectiunea Detox, sau sa ne contactati la telefon : 0723692705 sau  email : corporate@edenspa.ro.

 

Despre Eden Spa

Inaugurat in anul 2005, Eden Spa este primul centru de wellness care a introdus in Romania conceptul "Day Spa".
Tot ca o premiera, in primavara acestui an, Eden Spa, a integrat în modelul clasic de Spa Beauty, niște concepte noi de Wellness Coach și Spa Mind& Body Detox, susținute de specialiști. Ceea ce dorim să obținem, pentru cei care ne trec pragul, este crearea unui echilibru între corp și minte, în vederea îndeplinirii obiectivelor legate de frumusetea, sanatatea si vitalitatea personala.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eden-spa/detox-pentru-corp-si-minte