Programe wellness pentru companii

BUCURESTI - 8 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Sanatate, Farmaceutic

Live site

Investeste in sanatatea companiei tale! Investeste in oameni!
Studiile internationale realizate atat in companiile mari, cat si in cele mici si mijlocii, demonstreaza ca programele de wellness in companii contribuie cu intre 25% si 55% la cresterea productivitatii organizatiei si a stabilitatii si eficientei angajatilor.

Programe wellness pentru companii
 Eden Spa, the place where you find the body, mind and spirit harmony 

Liliana Paraipan, Health Coach, Fondator Eden Spa

Succesul unei companii se bazeaza in mare masura pe oameni. Avem nevoie de creativitatea lor la locul de munca, de eficienta, de implicare...Toate astea le putem obtine daca oamenii cu care lucram sunt sanatosi, optimisti si motivati.

Este aproape imposibil sa multumesti intreaga echipa printr-o singura forma de recompensare, fie ca este vorba de un bonus, de oferirea titlului de „Angajatul lunii” sau de incurajarea verbala: „Bine lucrat! Tine-o tot asa!”.

Acest fenomen se explica prin faptul ca ca, in zilele noastre, resimtim din ce in ce mai mult o lipsa acuta de sens in tot ceea ce intreprindem, si pentru ca nevoile oamenilor devin tot mai diferite si in continua schimbare. Astazi vorbim de o frustrare personala, maine de o durere de spate sau de nevoia de evadare.

Este dificil pentru angajator sa identifice in permanenta nevoile angajatilor si mai ales sa gaseasca instrumentele necesare solutionarii acestora.

Cheia unui program motivational de succes sta in wellness-ul de companie, un program personalizat, stabilit de comun acord cu specialistii in furnizarea de servicii spa care, in baza unei analize realizate la nivelul angajatilor pun la dispozitie pachetele de sanatate si relaxare de care acestia au nevoie.

Eden Spa, initiatorul in Romania al programelor Corporate Wellness, pune la dispozitia angajatorilor pachete de managementul stresului si oferte de carduri cadou pentru angajati pentru ca acestia sa primeasca din partea dvs. mesajul sublimininal: „Ne pasa!” in forma pe care fiecare are nevoie s-o simta.

Fie ca este vorba de organizarea unui eveniment de socializare, fie ca doriti sa beneficiati de tratamente la birou, sau doriti sa recompensati munca angajatilor dvs., Eden Spa este aici sa dea un nou sens relatiei dintre dvs. si angajati si sa ofere motivul pentru care dvs. si echipa sa reveniti la birou cu forte proaspete si energie pozitiva.

Printre clientii corporate ai Eden Spa care au beneficiat deja de tratamentele antistress, de relaxare sau de masajele terapeutice se numara companii precum Vodafone, Nestle, L’óreal, Citroen Romania, Studiourile Mediapro, Electrolux, Graffitti BBDO, Unilever South Central Europe, Lowe PR, Prima TV, UPC, Sofitel, Citibank, ADPharma, Dacia Renault, HP Romania, Qatar Airways. 

Pentru detalii despre programele Wellness pentru companii, va rugam sa accesati www.edenspa.ro sau sa ne contactati la corporate@edenspa.ro    

Despre Eden Spa

Eden Spa exista pentru oameni activi, prea ocupati pentru a face fata responsabilitatilor zilnice, care simt ca se pierd pe ei insisi in ritmul alert al vietii, care se tem ca se vor imbolnavi in curand din cauza unui stil de viata modern prea stresant, care resimt uneori o lipsa acuta de sens...si care, la un moment dat, devin constienti de nevoile lor. Care devin preocupati sa regaseasca echilibrul si placerile vietii.
Eden Spa exista pentru a va oferi o pauza, un moment de respiro, un motiv de evadare din rutina cotidiana.
Eden Spa este timpul si spatiul in care va veti regasi, veti savura pacea si linistea intalnirii cu voi insiva, in care veti putea sa existati pur si simplu... va veti simti cu adevarat bine. Va veti reincarca bateriile si veti gasi resursele de a merge mai departe.