Eveniment editorial – Aparitia in limba romana a renumitului „Harrison. Manual de medicina”

BUCURESTI - 14 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Sanatate, Farmaceutic

Editura ALL anunta aparitia, in limba romana, a renumitului „ Harrison . Manual de medicina ”, lucrarea reprezentand un punct de referinta si un eveniment in lumea medicala romaneasca.

Eveniment editorial – Aparitia in limba romana a renumitului  „Harrison. Manual de medicina”

Avand la baza editia a 18-a a renumitului „Harrison’s Principles of Internal Medicine”, aceasta lucrare cuprinde aspectele esentiale ale diagnosticului, ale manifestarilor clinice si ale tratamentului celor mai importante afectiuni care se pot intalni in practica medicala curenta.  Manualul reprezinta o sursa rapida de informatii atat pentru studenti, cat si pentru clinicieni.

Datorita formatului, este usor de consultat, cititorul putand localiza cu rapiditate informatia dorita pentru formularea diagnosticului initial, o descriere sumara a fiziopatologiei si o schita de tratament in timpul scurt avut la dispozitie pentru consultatia in cabinetul medical. 

Utilizand scheme, grafice, algoritmi si tabele, lucrarea acopera fiecare arie a medicinei clinice, incluzand: etiologia si epidemiologia, fiziopatologia relevanta clinic, semne si simptome, diagnosticul diferential, examene de laborator, tratament medicamentos, recomandari practice.

Editura ALL este una dintre primele edituri private din Romania, cu o experienta de 25 de ani in piata de carte autohtona, specializata in carte academica si educationala. In momentul de fata ALL detine o cota de 50% din piata interna de carte de medicina, avand in portofoliu lucrari de referinta pentru specialisti – Manualul Merck de diagnostic si tratament, editia a XVIII-a, Manualul Merck. 88 de simptome frecvente, Harrison. Medicina cardiovasculara, Harrison. Endocrinologie, EKG in 10 zile, Anatomia omului, Dictionarul Oxford de Medicina, Farmacologia etc. –, cadre medii si public larg.

Despre Editura ALL

Editura ALL