Editura Litera recomandă: Cel mai important eveniment de parenting din România în 2023

BUCURESTI - 15 septembrie 2023

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Editura Litera recomandă: Cel mai important eveniment de parenting din România în 2023

Conferința Parenting 3.0

Conferința Parenting 3.0

Conferința Parenting 3.0, Parenting de succes în era schimbării, este locul în care își dau întâlnire cei mai cool părinți din țară.

Editura Litera se alătură evenimentului prin susținerea prezenței autoarei Jessica Joelle Alexander, care completează agenda solidă a evenimentului. Cititorii Litera care doresc să participe la conferință pot beneficia de un preț redus cu 25% al biletului utilizând codul Litera25.

Jessica Joelle Alexander va vorbi în premieră părținților din România despre: Parenting-ul danez în 2023: cum să formezi copii încrezători pentru o lume în evoluție.

Expertă recunoscută la nivel internațional în parenting, psiholog și autoare de bestsellere, Jessica Joelle Alexander la va dezvălui celor prezenți la eveniment secretele parenting-ului danez, precum  și modalitățile prin care  această strategie educațională formează copii încrezători, adaptabili, mult mai pregătiți pentru o lume în continuă evoluție.

Despre volumul  Metoda daneză de educare a copilului, de Jessica Joelle Alexander
Metoda daneză de educare a copilului este o carte care explică ce anume putem copia de la cea mai fericită țară din lume pentru a crește copii mai fericiți, mai liberi și mai încrezători.

În paginile volumului, autoarea poartă părinții într-o călătorie sinceră prin filosofia daneză de educare a copiilor pentru a dezvălui cum reușesc aceștia să își cultive starea de bine. În acronimul TEACH (a învăța) – de la Trust (Încredere), Empathy (Empatie), Authenticity (Autenticitate), Courage (Curaj) & Hygge – J. J. Alexander descoperă unele dintre secretele surprinzătoare ale educării unor copii încrezători și autonomi, care să obțină constant cele mai mari note în catalogul fericirii. Acestea nu sunt doar lecții pentru școală, sunt lecții pentru viață.

Jessica Joelle Alexander este autoare și editorialistă americană. Activează în domeniul cercetării culturale, are o diplomă în psihologie și experiență în predarea comunicării și a abilităților de scriere în Scandinavia și în Europa Centrală. Este căsătorită cu un danez și a fost mereu pasionată de diferențele culturale.  

Despre Conferința Parenting 3.0
Evenimentul este mai mult decât o conferință de parenting obișnuită – este un prim pas în parenting 3.0 și un prilej de a discuta despre cele mai noi teorii și concepte de parenting împreună cu speakeri de talie internațională, dintre care unii aflați pentru prima oară în România.

Jessica Joelle Alexander (expert în parenting și autoarea volumului „Metoda daneză de educare a copilului“, Editura Litera), Jordan Shapiro (doctor în filozofie și cercetător, autorul volumului „Noua copilărie. Cum să ne creștem copiii în lumea digitală“ apărut la Humanitas, în colecția „Parenting“) și Michele Hutchison (TED speaker, redactor, traducător și co-autoarea volumului, alături de Rina Mae Acosta, „Cei mai fericiți copii din lume. Parenting în stil olandez“ apărut la Humanitas, în colecția „Parenting“) sunt vocile internaționale care invită părinții din România într-o călătorie în universul parentingului pozitiv, presărată cu sfaturi și recomandări prețioase.

Agenda evenimentului poate fi consultată - aici.

Biletele pot fi achiziționate pe conferintadeparenting.ro


Despre Editura Litera

Editura Litera are o tradiție de 34 de ani în editarea de carte. Ani în care, cu tenacitate, cu pasiune, cu profesionalism, cu reușite majore, a editat 9000 de titluri, într-un tiraj total de peste 50 de milioane de exemplare. Acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune, Litera a reușit să se impună prin calitatea catalogului editorial, devenind unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de carte din România.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/editura-litera/editura-litera-recomanda-cel-mai-important-eveniment-de-parenting-din-romania-in-2023