Editura Litera si Diverta lanseaza cartea Poezii pentru cei mici de Aurora Georgescu

BUCURESTI - 22 octombrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Va invitam joi, 24 octombrie, ora 18:00, in Diverta Vitan (Calea Vitan nr. 55-59, subsol, CC Bucuresti Mall) la evenimentul de lansare a cartii Poezii pentru cei mici de Aurora Georgescu .

Vor vorbi despre carte Aurora Georgescu, Monica Davidescu, actrita, Serban Andreescu, ilustratorul cartii si Mihaela Morosanu, redactor, Editura Litera .

Lansarea va continua cu un eveniment interactiv: copiii sunt invitati sa asculte poezii in lectura Monicai Davidescu, sa participe la concursuri cu premii in carti si sa vizioneze o sceneta in interpretarea actorilor papusari de la Teatrul Tandarica. Va invitam asadar la joc, copii, parinti si bunici, pe toti cei care isi doresc sa intre in minunata lume a copilăriei!

„Am scris aceste poezii cu nesfarsita iubire pentru nepoteii mei Tavi, Giulia, Daria si M.M. si, pentru ca le-au primit de fiecare data cu incantare, le-am cuprins in aceasta carte pe care le-o dedic. Deschideti paginile si veti descoperi o lume a inocentei revarsata in poezii pline de umor, ai caror eroi sunt copii si animalute ce trec printr-o multime de intamplari hazlii, dar bogate in invataminte. Inspirat ilustrate, poeziile ii vor stimula imaginatia copilului dumneavoastra, facand din aceasta carte un dar minunat pentru el.“ Aurora Georgescu

Despre Editura Litera

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.
Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.