Litera va invita la lansarea cartii Fragmente de viata si de istorie traita, autor Ion Iliescu

BUCURESTI - 20 iulie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Politic

Litera va invita vineri, 22 iulie, ora 11:00, la sediul Fundatiei Europene “Nicolae Titulescu”, cu ocazia lansarii volumului Fragmente de viata si de istorie traita de Ion Iliescu.

Litera va invita la lansarea cartii Fragmente de viata si de istorie traita, autor Ion Iliescu

Vor vorbi despre carte George Potra, Ionut Vulpescu, Dan Vidrascu, Dan Mircea Popescu, Razvan Theodorescu si autorul. Vor fi prezente numeroase personalitati ale vietii culturale, artistice si politice.

Vom redescoperi istoria recenta a Romaniei, asa cum a fost traită de autor, dar si aprecierile acestuia privind situatia politica, economica si sociala a tarii. Ion Iliescu este martor si participant la evenimente care au schimbat Romania. El ne ofera o privire din interior asupra acestor evenimente, o analiza a evolutiilor economiei si societatii post-comuniste. Nu este o carte de memorii, dar este la fel de pasionanta, pentru ca autorul are credinte si valori puternice si intelege sa le apere cu fermitate si determinare, cu argumente pertinente. Citind-o, veti avea imaginea unui om de stat, preocupat de viitorul tarii sale, pentru ca si-a asumat, nu o data, responsabilitati pentru acest viitor.

Despre Editura Litera

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine – un reper al calitatii si o certitudine a valorii.