Primul curs pentru crearea de bijuterii handmade din Romania – la a 6-a editie.

Locul desfasurarii: Bucuresti, Piata Alba Iulia

Organizator: Edora

Primul curs pentru crearea de bijuterii handmade din Romania – la a 6-a editie.

 Compania Edora organizează cea de-a sasea ediţie „Smart Bijou”, singurul workshop complet de confectionare a bijuteriilor handmade din tara. Atelierul este format din patru sedinte, care vor avea loc în zilele de sambata si duminica, pe 12 şi 13 februarie, respectiv pe 19 şi 20 februarie. 

La „Smart Bijou” participantii  invata tehnicile cele mai importante în confectionarea bijuteriilor handmade - Wire Wrapping, Weaving şi Fimo Modelling Polymer Clay -, metode de alegere a celor mai bune materiale, ponturi si trucuri de lucru eficient.

 

Materialele de lucru sunt incluse în pret, iar participantii păstreaza bijuteriile pe care le creeaza la curs, precum si materialele necesare completarii seturilor incepute. Persoanele interesate pot opta pentru participarea la intreg cursul, dar si pentru unul sau mai multe dintre ateliere, separat. Exista si o variantă de trei ore, numita „Fresh”, dedicata celor care vor sa invete doar elemente generale.

 

Inscrierile se fac pe site-ul www.smart-bijou.com, in limita locurilor disponibile. Fiecare sedinta incepe la 9.30 si durează 6 ore. Cafeaua, ceaiul şi gustarea de pranz sunt asigurate.

George Apreutesei, trainer şi fondator al magazinlui online de bijuterii handmade „Edora”, are o experienta de cinci ani în acest domeniu.

„Dorim ca prin workshopul Smart Bijou să promovam si sa incurajam dezvoltarea handmade-ului în România. Suntem mandri să afirmam că am creat primul curs complet de confectionare manuala a bijuteriilor, curs ce s-a bucurat de un mare succes inca de la prima ediţie.” George Apreutesei

 

 

 

Despre EDORA CORPORATION

Edora Corporation
Str.Burebista, nr 2, sect3, Bucuresti
0723737752 office@edora.ro

Confirmare pana la data: 12 martie 2011

Participare: Taxa de participare

Parteneri eveniment:
  • Sa Margelim.ro Sa Margelim.ro