Festivalul Imagine Romania 2011

Locul desfasurarii: Piata Mica Sibiu

Organizator: ELITE ART Club UNESCO

Festivalul Imagine Romania 2011

                                                               

Jeunesses Musicales România prin ELITE ART Club UNESCO, trupa byron și Oldies Pub Sibiu vă invită la

Festivalul IMAGINE România 2011

 Sibiu, 2-4 septembrie

 

Cele 10 trupe semifinaliste ale Festivalului Imagine România 2011 vor concerta pe scena din Piața Mică în 2 și 3 septembrie.  Finala din 4 septembrie va aduce caștigătorilor șansa de a reprezenta România la Festivalul Imagine International din 2012 și la alte festivaluri Imagine din Europa.

Vor susține recital în Piața Mică și în Oldies Pub Sibiu invitați din țară:                                

 BYRON

Paradigma

X-plod

Alina Eremia

Flavius Hosu

și invitați din străinătate:

Blackbird (Belgia)

DUO SONJA & ERNA (Croația)

Madame's Tout Le Monde (Belgia)

Patriark (Suedia)

Comic Funktion (Norvegia)

IMAGINE România (2 – 4 Septembrie, Sibiu) este o competiţie live de interpretare muzicală care se adresează trupelor şi soliştilor vocali cu vârste cuprinse între 12 şi 20 de ani. În această competiţie sunt acceptate toate stilurile muzicale: pop, metal, rock, jazz, hip hop, clasic, ska, world punk etc.

IMAGINE FESTIVAL reprezintă o serie de festivaluri de muzică anuale ce se desfăşoară în peste 10 ţări. Câştigătorii ediţiilor naţionale participă la finala internaţională. Festivalul este o şansă pentru tinerii muzicieni de a-şi demonstra talentul, interpretând în faţa unei audienţe numeroase dar şi a unui juriu profesionist.

DARE TO IMAGINE!

Organizatori: Jeunesses Musicales prin ELITE ART Club UNESCO, byron, Oldies Pub Sibiu

Acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu

Coproducător: Televiziunea Română

Parteneri: Ella Traveland, KFC, Continental Sibiu, Hotel Libra, Simba Catering, X-BASS, Old Friends, Future Capital

Parteneri media: Kiss Fm, Zile si nopti, Radio Romania Cultural, Muzica Buna.ro, de Luxe lifestyle, Modernism, city compass, teen press, best music, iConcert.ro, feminis.ro, calendar evenimente, metalhead, sofresh, tribuna Sibiu, port.ro, muzica9.ro, no.3, musicmall 

Despre ELITE ART GALLERY

ELITE ART Club UNESCO este o asociaţie culturală fără scop patrimonial, implicată în organizarea şi promovarea unor ample proiecte, al căror scop principal este de a aduce în prin plan adevăratele valori ale artei contemporane româneşti şi de a educa publicul în spiritul recunoaşterii şi aprecierii lor.

Printre proiectele reprezentative menţionăm concertele PROMS of Delight, care îmbină după un concept inovator muzica simfonică şi stilurile pop, jazz, cross-over, fiecare ediţie bucurându-se de aprecierea unui public numeros. De o mare vizibilitate se bucură şi proiectul de arte vizuale „Pictori de azi la Balcic”.

Din iulie 2009, ELITE ART Club UNESCO este membră afiliată Jeunesses Musicales International este cea mai amplă organizaţie neguvernamentală pentru tinerii muzicieni din întreaga lume.

Confirmare pana la data: 2 septembrie 2011

Participare: Intrare libera

Taguri: concertpubfestivalSibiumicaimaginebyronpiataseptembrieoldiesrecital