enLie magazine va prezinta un eveniment de exceptie in Romania, Expo Ideal Mariaj Pas cu pas spre nunta ta!

Locul desfasurarii: Romexpo Pavilioanele 14 si 15

Organizator: Revista Ideal Mariage

enLie magazine va prezinta un eveniment de exceptie in Romania, Expo Ideal Mariaj  Pas cu pas spre nunta ta!

Expo Ideal Mariaj, cel mai mare eveniment de profil de pe piata romaneasca, organizat de catre revista Ideal Mariaj, reuneste peste 130 de firme participante pe o suprafata de 7.000 mp. Expozitia se afla deja la cea de-a cincea editie si isi propune sa ofere solutii complete pentru ca ziua nuntii sa fie transformata intr-un eveniment de neuitat si organizarea acesteia sa beneficieze de optiunea de a alege dintre cele mai bune agentii specializate in domeniu. Expo Ideal Mariaj se adreseaza atat viitorilor miri, persoanelor implicate in organizarea unei nunti, dar si oamenilor de afaceri cu interes in industrie.

Pentru aceasta editie Expo Ideal Mariaj Bucuresti 2010, organizatorii au pregatit un program special conceput pentru a crea o atmosfera specifica nuntii, cu recitaluri ale unor artisti cunoscuti precum Elena Gheorghe, RedBlonde, Las Vegas, Haiducii si multi altii, demonstratii de machiaj si coafura, prezentari de moda sau reprezentatii de dans precum Valsul Mirilor.

Expo Ideal Mariaj sustine printr-o gala caritabila, ce va deschide cea de-a cincea editie, fundatia Ovidiu Rom. Fondurile stranse in urma licitatiei din cadrul galei vor fi folosite pentru a adopta scoala din Medgidia, in cadrul campaniei Scoala te face mare.

Catalin Botezatu, Rita Muresan, Mihai Albu, Mihaela Drafta, Adina Buzatu, echipa Swarovski, Cosmina Englizian au donat piese vestimentare si accesorii ce vor fi prezentate in cadrul galei de vedete precum Bianca Dragusanu, Simona Patruleasa, Ilinca Vandici, Gina Pistol, Tania Budi, Victor Slav, Giulia Nahmany, Raluca si Denisa Tanase. Gazda evenimentului va fi Catalin Botezatu.

In trei zile, 29, 30 si 31 ianuarie, un cuplu poate rezolva mai mult de jumatate din organizarea nuntii. Pentru ca, impreuna, sa pornim “Pas cu pas spre nunta ta”.
De asemenea, Expo Ideal Mariaj Bucuresti 2010 isi astepta vizitatorii cu premii in valoare totala de peste 10.000 de euro.


Roxana RADU
Redactor sef IDEAL MARIAJ
Str. Frederic Chopin 2B, Sector 2, Bucuresti Mobil:0723.614.689 Telefon/Fax:021.230.31.39 | E-mail: roxana.radu@idealmariaj.ro

Despre ENLIFE MEDIA

enLife Media este o companie de consultanta si dezvoltare de platforme multimedia pentru marketing si comunicare online. In portofoliul conceptelor enLife Media se afla: www.mytraining.ro (multimedia pentru educatie si business), www.my-news.ro, (comunicare de news si evenimente),
www.my-gift.ro (advertising online) , Adobe Connect Professional – platforma de web conference, meeting virtual si evenimente si Virtual Paper – solutie de tiparitura virtuala pentru reviste, ziare, cataloage si materiale de marketing, online.

Participare: Intrare libera