ENERGIERS la KIDS MANIA 2008, CLUJ

Locul desfasurarii: IULIUS MALL ClujCLUJ

Organizator: ENERGIERS

ENERGIERS la KIDS MANIA 2008, CLUJ

ENERGIERS va invita la KIDS MANIA 2008.

In perioada 29 mai - 1 iunie ENERGIERS, ENERGINO si IN TIME va asteapta cu surprize si colectii deosebite pentru cei mici la standul din Iulius Mall Cluj (parter, intrarea principala).

Va reamintim ca ENERGIERS, ENERGINO si IN TIME sunt marci inregistrate ENERGIERS GRECIA si sunt dedicate tuturor copiilor intre 0-16 ani.

"Noi nu suntem in pas cu moda. Suntem mereu cu un pas inaintea ei!"

Laurentiu GOZOB
Brand Manager
ENERGIERS
www.energiers.com
+4.0723.017.584

Despre ERA EVENTS MANAGEMENT INT'L

Campania 100 - “Ora Pământului” 2009, initiata de compania Reinvent Consulting are drept scop convingerea a cel putin 100 de instituţii publice, companii şi organizaţii din România, din toate domeniile de activitate, precum şi a simplilor cetăţeni, să stingă luminile care nu afectează funcţionarea şi să decupleze echipamentele electronice aflate în stand-by, Sâmbătă – 28 Martie 2009, între orele 20.30-21.30, ca semnal de alarmă împotriva încălzirii globale. Toate detaliile despre Campanie si sustinatorii ei pot fi accesate pe site-ul www.OraPamantului.ro. Acţiunea are loc în fiecare an la nivel mondial şi îşi propune să determine factorii de decizie guvernamentali să treacă la măsuri ferme pentru stoparea fenomenului de încălzire globală.

Participare: Intrare libera