Curs Design Patterns - 11-13 Octombrie 2010

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: eSolutions

Curs Design Patterns - 11-13 Octombrie 2010

Descrierea firmei:

eSolutions este o firmã cu capital integral romanesc creata în anul 2001 cu scopul de a oferi pietei Enterprise din Romania servicii profesionale de dezvoltare software. In prezent, eSolutions ofera un portofoliu extins de solutii software si servicii profesionale: consultanta si audit sisteme IT, tuning si optimizari, migrari de aplicatii si baze de date, reporting si Business Intelligence, portaluri, data warehouse, analiza performanta tehnica telecom, arhitectura si dezvoltare sisteme informatice.

eSolutions este unic Value Added Distributor pentru EnterpriseDB, Zimbra, SEP si Alfresco in Romania, Bulgaria si Moldova iar prin parteneriatul cu VDEL furnizeaza training autorizat pentru JBoss by Red Hat. Pentru mai mult informatii, va rugam sã vizitati www.esolutions.ro.Descrierea cursului:

In lunile septembrie si octombrie 2010 vom organiza o serie de cursuri JAVA certificate realizate in parteneriat cu Red Hat pentru care suntem partener autorizat de training, de specializare in platforma middleware JBoss. Pe langa acestea vor mai fi si cursuri de Java Basic, Spring Framework si Design Patterns.

Design Patterns sunt solutii care si-au dovedit eficacitatea in rezolvarea problemelor care apar in sistemele software orientate-obiect. Acest curs prezinta 16 design patterns si include exercitii de programare detaliate, care permit participantilor sa practice efectiv implementarea pattern-urilor alese.

Cursul se adreseaza arhitectilor de sistem, designer-ilor si programatorilor care pregatesc sau sunt deja implicati in proiecte software care utilizeaza un design orientat-obiect.

Odata incheiat cu succes cursul, veti putea: * Sa descrieti scopul design pattern-urilor. * Sa intelegeti modul de documentare si clasificare a design pattern-urilor. * Sa utilizati Singleton Pattern pentru a asigura accesul controlat la instanta unica a unei clase. * Sa utilizati Composite Pattern pentru reprezentarea ierarhiilor de obiecte intreg-parte. * Sa utilizati Factory Method Pattern pentru eliminarea nevoii de hardcodare a numelor specifice de clase. * Sa folositi Observer Pattern pentru a minimiza cuplarea intre obiectele domanin si cele de interfata. * etc.

Este necesara experienta in programarea cu Java sau alt limbaj de programare OOP (C++, Python, Ruby) si familiarizare cu concepte de programare orientata-obiect.

Pentru mai multe detalii, solicitari de alte cursuri din programa Red Hat si inscrieri va recomandam sa urmariti pagina noastra http://www.esolutions.ro/training, pagina oficiala Red Hat http://www.europe.redhat.com/training/ sau sa ne contactati la sales@esolutions.ro. Cei care se vor inscrie cu minim 2 saptamani inainte de inceperea cursurilor vor beneficia de un discount de 10% (3 saptamani inainte de cursurile oficiale Red Hat).

eSolutions
tel: +40(0)769 220 809
fax: +40(0)21 312 55 15

Despre ESOLUTIONS

Despre eSolutions
eSolutions este o firma cu capital integral romanesc creata in anul 2001 cu scopul de a oferi pietei Enterprise din Romania servicii profesionale de dezvoltare software. In prezent, eSolutions ofera un portofoliu extins de solutii software si servicii profesionale: consultanta si audit sisteme IT, tuning si optimizari, migrari de aplicatii si baze de date, reporting si Business Intelligence, portaluri, data warehouse, analiza performanta tehnica telecom, arhitectura si dezvoltare sisteme informatice. eSolutions este Value Added Distributor pentru EnterpriseDB, Zimbra, SEP si Alfresco in Romania, Bulgaria si Moldova, iar prin parteneriatul cu VDEL furnizeaza training autorizat pentru JBoss by Red Hat. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati http://www.esolutions.ro.

Participare: Intrare libera