Curs JB451 Brms Workshop - 4-6 Octombrie 2010

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: eSolutions

 Curs JB451 Brms Workshop - 4-6 Octombrie 2010

Descrierea firmei:

eSolutions este o firmã cu capital integral romanesc creata în anul 2001 cu scopul de a oferi pietei Enterprise din Romania servicii profesionale de dezvoltare software. In prezent, eSolutions ofera un portofoliu extins de solutii software si servicii profesionale: consultanta si audit sisteme IT, tuning si optimizari, migrari de aplicatii si baze de date, reporting si Business Intelligence, portaluri, data warehouse, analiza performanta tehnica telecom, arhitectura si dezvoltare sisteme informatice.

eSolutions este unic Value Added Distributor pentru EnterpriseDB, Zimbra, SEP si Alfresco in Romania, Bulgaria si Moldova iar prin parteneriatul cu VDEL furnizeaza training autorizat pentru JBoss by Red Hat. Pentru mai mult informatii, va rugam sã vizitati www.esolutions.ro.Descrierea cursului:

In lunile septembrie si octombrie 2010 vom organiza o serie de cursuri JAVA certificate realizate in parteneriat cu Red Hat pentru care suntem partener autorizat de training, de specializare in platforma middleware JBoss. Pe langa acestea vor mai fi si cursuri de Java Basic, Spring Framework si Design Patterns.

Cursul JBoss BRMS Workshop acopera JBoss Drools 5 si diferitele limbaje de reguli care pot fi folosite pentru crearea de business rules, ca si baza teoretica pentru Rule Engines, in scopul intelegerii aprofundate a modului real in care functioneaza un motor de reguli.

Cursantii trebuie sa aiba deja urmatoarele competente: * Basic Java * Familiarizare cu Eclipse

Cursul se adreseaza dezvoltatorilor si arhitectilor de aplicatii middleware care: • Au experienta medie sau nu au deloc experienta in lucrul cu motoare de reguli • Doresc sa utilizeze motoare de reguli pentru implementarea business logic-ului aplicatiei proprii • Doresc sa integreze engine-ul de rules cu aplicatia proprie

Cursuri certificate JBOSS * Cursurile sunt oficiale si autorizate Red Hat si sunt sustinute in colaborare cu VDEL, compania care reprezinta Red Hat in Europa Centrala si de Est. * Cursantii primesc materialele oficiale de curs, in limba engleza. Cursul va fi predat in limba romana, dar poate fi sustinut in limba engleza la cererea clientilor.

Pentru mai multe detalii, solicitari de alte cursuri din programa Red Hat si inscrieri va recomandam sa urmariti pagina noastra http://www.esolutions.ro/training, pagina oficiala Red Hat http://www.europe.redhat.com/training/ sau sa ne contactati la sales@esolutions.ro. Cei care se vor inscrie cu minim 2 saptamani inainte de inceperea cursurilor vor beneficia de un discount de 10% (3 saptamani inainte de cursurile oficiale Red Hat).

eSolutions
tel: +40(0)769 220 809
fax: +40(0)21 312 55 15

Despre ESOLUTIONS

Despre eSolutions
eSolutions este o firma cu capital integral romanesc creata in anul 2001 cu scopul de a oferi pietei Enterprise din Romania servicii profesionale de dezvoltare software. In prezent, eSolutions ofera un portofoliu extins de solutii software si servicii profesionale: consultanta si audit sisteme IT, tuning si optimizari, migrari de aplicatii si baze de date, reporting si Business Intelligence, portaluri, data warehouse, analiza performanta tehnica telecom, arhitectura si dezvoltare sisteme informatice. eSolutions este Value Added Distributor pentru EnterpriseDB, Zimbra, SEP si Alfresco in Romania, Bulgaria si Moldova, iar prin parteneriatul cu VDEL furnizeaza training autorizat pentru JBoss by Red Hat. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati http://www.esolutions.ro.

Participare: Intrare libera