Curs Spring Framework - 20-24 Septembrie 2010

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: eSolutions

 Curs Spring Framework - 20-24 Septembrie 2010

Descrierea firmei:

eSolutions este o firmã cu capital integral romanesc creata în anul 2001 cu scopul de a oferi pietei Enterprise din Romania servicii profesionale de dezvoltare software. In prezent, eSolutions ofera un portofoliu extins de solutii software si servicii profesionale: consultanta si audit sisteme IT, tuning si optimizari, migrari de aplicatii si baze de date, reporting si Business Intelligence, portaluri, data warehouse, analiza performanta tehnica telecom, arhitectura si dezvoltare sisteme informatice.

eSolutions este unic Value Added Distributor pentru EnterpriseDB, Zimbra, SEP si Alfresco in Romania, Bulgaria si Moldova iar prin parteneriatul cu VDEL furnizeaza training autorizat pentru JBoss by Red Hat. Pentru mai mult informatii, va rugam sã vizitati www.esolutions.ro.Descrierea cursului:

In lunile septembrie si octombrie 2010 vom organiza o serie de cursuri JAVA certificate realizate in parteneriat cu Red Hat pentru care suntem partener autorizat de training, de specializare in platforma middleware JBoss. Pe langa acestea vor mai fi si cursuri de Java Basic, Spring Framework si Design Patterns.

Acest curs va introduce in Spring Framework, cel mai raspandit framework complet pentru aplicatiile Java EE. Subiecte abordate includ Spring containers, dependency injection, validarea datelor, AOP, JDBC template, Hibernate template, si administrarea tranzactiilor declarative. Vom construi impreuna o aplicatie Web pentru ilustrarea framework-ului Spring Web MVC.

Pentru mai multe detalii, solicitari de alte cursuri din programa Red Hat si inscrieri va recomandam sa urmariti pagina noastra http://www.esolutions.ro/training, pagina oficiala Red Hat http://www.europe.redhat.com/training/ sau sa ne contactati la sales@esolutions.ro. Cei care se vor inscrie cu minim 2 saptamani inainte de inceperea cursurilor vor beneficia de un discount de 10% (3 saptamani inainte de cursurile oficiale Red Hat).

Cursul se adreseaza dezvoltatorilor Java si arhitectilor care doresc sa exploreze un framework popular, lider de piata

Odata ce ati incheiat cu succes cursul, veti putea:
* Sa intelegeti filozofia de baza a Spring
* Sa intelegeti conceptele Dependency Injection si Inversion of Control si avantajele pe care le ofera in crearea arhitecturii aplicatiilor
* Sa configurati beans in Spring
* i18N - Internationalizare cu Spring (configurare prin fisire sau configurare directa la nivel de cod Java)
* Sa scrieti validatori si property editors pentru tipuri de date definite de utilizator
* Sa intelegeti concepte de baza de AOP (Aspect-Oriented Programming)
* Sa folositi template-ul JDBC (JdbcTemplate si SimpleJdbcTemplate) pentru simplificarea accesului la baza de date
* Sa folositi template-ul Hibernate si clase de suport pentru integrarea Hibernate si Spring
* Sa configurati declarativ management pentru tranzactii
* Sa creati aplicatii Web folosind Spring MVC
* Sa lucrati cu diferite clase Controller pentru a construi aplicatii web flexibile.


eSolutions
tel: +40(0)769 220 809
fax: +40(0)21 312 55 15

Despre ESOLUTIONS

Despre eSolutions
eSolutions este o firma cu capital integral romanesc creata in anul 2001 cu scopul de a oferi pietei Enterprise din Romania servicii profesionale de dezvoltare software. In prezent, eSolutions ofera un portofoliu extins de solutii software si servicii profesionale: consultanta si audit sisteme IT, tuning si optimizari, migrari de aplicatii si baze de date, reporting si Business Intelligence, portaluri, data warehouse, analiza performanta tehnica telecom, arhitectura si dezvoltare sisteme informatice. eSolutions este Value Added Distributor pentru EnterpriseDB, Zimbra, SEP si Alfresco in Romania, Bulgaria si Moldova, iar prin parteneriatul cu VDEL furnizeaza training autorizat pentru JBoss by Red Hat. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati http://www.esolutions.ro.

Participare: Intrare libera