O soluție eco ce a trecut testul de siguranță pentru om și mediu

Constanta - 27 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

AlmaWin este o marcă germană cu tradiție, pioneri în realizarea produselor de curățenie ecologice, având la bază o experiență de peste 25 de ani. De-a lungul timpului, produsele AlmaWin s-au remarcat prin îmbinarea reușită a performanței lor și respectarea mediului și a sănătății omului.
În aprilie 2021, Ökotest, o revistă renumită pentru analiza produselor și serviciilor eco-friendly și nu numai, a publicat rezultatele testelor pentru soluțiile de curățenie a geamurilor. 6 din cele 19 soluții de curățat geamuri au primit calificativul “Foarte bun”, printre care soluția eco pentru geamuri și oglinzi AlmaWin.
Produsele pentru geamuri și ferestre curăță și lasă suprafețele strălucitoare, dar și foarte mult plastic și reziduuri toxice. La plasticul provenit de la ambalaj se adaugă plasticul lichid din conținutul produsului, format din polimeri de sinteză care au un impact negativ asupra mediului. La acești polimeri s-ar putea renunța ușor, deoarece nu au un rol esențial, însă decizia finală o are producătorul.
O altă problemă găsită este existența în compoziție a unor ingrediente controversate precum Lilial – o substanță folosită pentru parfumare ce afectează sistemul reproductiv și aminoetanol, un solvent puternic ce irită tractul respirator.

Solutie eco pentru geamuri si alte suprafete AlmaWin

Solutie eco pentru geamuri si alte suprafete AlmaWin

                Dar sunt și vești bune! AlmaWin a trecut testul cu brio la toate capitolele. Pe bază de ingrediente naturale, fără parfum de sinteză, conservanți puternic iritanți, inginerie genetică, substanțe derivate din petrol, soluția pentru geamuri oferă o priveliște frumoasă fără compromisuri. Un alt avantaj al soluției pentru curățat geamuri și alte suprafețe AlmaWin este faptul că recipientul este din plastic reciclat 100%. AlmaWin a primit permiul Green Brand Awards și anul acesta, iar majoritatea produselor se bucură de titlul “Erou de Mediu”. Pentru a reduce și mai mult plasticul, AlmaWin a creat refill-urile ce conțin cu 80% mai puțin plastic. Cantitatea din refill se toarnă în recipientul original și astfel se reduce considerabil cantitatea de plastic folosită. Ökotest a remarcat și lăudat și acest aspect.

               În plus, capătul de pulverizare transformă lichidul în spumă printr-o singură răsucire. Spuma previne inhalarea aerosolilor iar soluția nu mai apucă să alunece atât de rapid până apuci să iei o cârpă. Geamuri, oglinzi sau alte suprafețe impermeabile, sunt curățate eficient într-un mod ecologic și sigur. O altă utilizare a acestei soluții este scoaterea petelor din tapițerie sau covoare. Pulverizează locul pătat și șterge cu o cârpă. Uscarea va fi rapidă datorită cantității mari de alcool din compoziție.

               Suprafețe curate, aer respirabil, conștiința curată – asta oferă soluția eco pentru geamuri AlmaWin. Eubio este magazinul online care importă direct toată gama de produse AlmaWin. Aici vei găsi prețuri accesibile pentru toți și pachete economice ce permit o economisire vizibilă a banilor.

Despre Eubio

In magazinul online Eubio găsești produse naturale și certificate bio pentru îngrijirea corpului și a casei: cosmetice naturale, machiaj bio, detergenți ecologici. Fiecare produs în parte se remarcă prin siguranța ingredientelor pentru sănătatea omului și a mediului. Prevenția și grija pentru mediu sunt însușiri ce pot ajuta multe persoane să facă alegeri inspirate pentru a crește calitatea vieții.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/eubio/o-solutie-eco-ce-a-trecut-testul-de-siguranta-pentru-om-si-mediu