Aflati in acest articol despre casute postale premium realizate la comanda

BUCURESTI - 31 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu toate ca traim in era digitalizarii, cand majoritatea scrisorilor, facturilor si a pliantelor cu oferte sunt primite prin email, mai exista si o parte din oameni care prefera sa ramana fideli metodei clasice.

cutii postale euromag.ro

cutii postale euromag.ro

Casutele postale inca sunt cautate de cei care stau la bloc sau la casa. Cu toate ca ideea este una autentica, designul, cat si forma cutiilor postale s-au modernizat si, la momentul de fata, vorbim de noi modele potrivite pentru scari de bloc sau case.

De la EUROMAG pot fi cumparate aceste cutii postale bloc, aviziere, suporturi pentru pliante si diverse accesorii. Incapatoare si versatile, aceste cutii pot fi amplasate cu usurinta si pot conferi scarii de bloc, cat si altor locuri unde sunt amplasate, o estetica aparte. Iata cu ce avantaje vin acestea!

O casuta postala sigura

In vremurile actuale vorbim de multi oameni care sunt curiosi. Mult prea curiosi. In sensul ca exista riscul de a pierde corespondenta, aceasta ajunge ratacita in mainile vecinilor sau ramane expusa pe casa scarii, asteptand sa fie revendicata. In unele cazuri, casutele postale nu sunt securizate, fie din lipsa de interes fata de acest lucru, fie pentru ca sunt stricate. Casutele postale de la EUROMAG vin insotite de un sistem modern de inchidere, in acest fel protejand continutul scrisorilor.

Un alt avantaj al acestor cutii postale este ca sunt compartimentate intr-un mod eficient. Pot fi pastrate aici, chiar si pentru un timp indelungat o cantitate mare de scrisori, cataloage cu oferte sau facturi, in cazul in care proprietarul este plecat. Proiectate in diverse modele si avand dimensiuni la fel de versificate, aceste cutii postale rezista un timp indelungat, indiferent de locul plasarii.

Personalizate cu numarul apartamentului sau casei, casutele postale pot avea modele diverse, care sa se completeze cu usa sau cu poarta - in caz ca sunt amplasate la casa. EUROMAG va ofera impreuna cu aceste cutii, calitate si siguranta ca scrisorile si toata corespondenta vor fi ferite de ploaie, vant sau ninsoare. 

EUROMAG, cutii postale si accesorii pentru toate preferintele 

Realizate din material calitativ si tabla decapata, vopsite in camp electrostatic, cutiile postale reusesc sa se plieze pe nevoile fiecarei persoane. Vopsirea cu pulbere in camp electrostatic contribuie la rezistenta cutiilor un timp indelungat.

Impreuna cu un avizier sau un suport speciale pentru pliante, casa scarii va capata o estetica ordonata si se va putea crea acel sistem organizat si bine pus la punct de care toti locatarii vor fi multumiti.

EUROMAG ofera consultanta specializata in caz ca se doresc mai multe despre aceste cutii postal, cat si despre celelalte produse. Este bine sa tineti cont de estetica locului in care doriti sa le amplasati si de dimensiunile disponibile. Nu ezitati sa cumparati si accesorii, cum ar fi magneti pentru avizier. Acestia pot fi folositi pentru fixarea documentelor si acelor fluturasi care contin anunturi pentru locatarii blocului.

In adrul site-ului oficial euromag.ro se gasesc mai multe informatii, cat si poze cu toate modelele disponibile aflate pe stoc. Casutele postale pot fi realizate si la comanda.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/aflati-in-acest-articol-despre-casute-postale-premium-realizate-la-comanda