Comunicate European Advertising Holding SRL

European Advertising Holding SRL

Compania European Advertising Holding SRL a emis 2759 comunicate de presa

 • Hoteluri cu cazino

  BUCURESTI - 26 octombrie 2021

  Hotelurile de lux sunt renumite pentru serviciile oferite, dar și pentru că datorită lor poți merge în vacanța vieții tale și să fii tratat în cel mai bun mod posibil. Dacă ai reușit să ajungi vreodată să te bucuri de o asemenea vacanță, probabil poți confirma aceste afirmații. Luxul de la un hotel scump atinge apogeul în momentul în care oferă și posibilitatea de a intra într-un cazino legat de clădirea principală a acestuia.    comunicatul de presa

 • clessidra.ro

  BUCURESTI - 22 octombrie 2021

  Multe persoane întâmpină probleme din cauza kilogramelor în plus. Scăderea stimei de sine este una dintre acestea și este un aspect ce poate influența negativ activitățile zilnice. Oricine visează la un corp perfect, fără grăsime și imperfecțiuni, dar nu oricine îl poate obține. Viața agitată din fiecare zi și programul destul de haotic poate da peste cap organismul.
      comunicatul de presa

 • noi.ro

  BUCURESTI - 20 octombrie 2021

  Noi este magazinul de tip cash and carry indragit de multi antreprenori bucuresteni. Asta pentru ca aici regasesc oferte constante, personalizate in functie de cantitatile cumparate, varietatea este la ea acasa, la fel si profesionalismul. Supranumit si Magazinul Magazinelor, a devenit un punct de reper pentru multi care detin afaceri de tip retail, precum si pentru industria Horeca. Afla mai jos de ce sa alegi Noi.
      comunicatul de presa

 • rodd.ro

  BUCURESTI - 18 octombrie 2021

  Intr-o lume invartita in jurul consumului, cum sa mai stim ce este bun si ce nu? Rod se diferentiaza pe piata produselor de ingrijire personala, fiindca imbina puterea miraculoasa a leacurilor din natura, cu eficienta compusilor farmaceutici. Incepi sa realizezi de la o varsta ca nu tot ce folosesti pentru ingrijirea personala iti este si benefic si cauti produse care sa nu iti afecteze sanatatea. Tocmai de aceea gama de produse Rod a fost creata, cu scopul de a combate diferite probleme ale pielii, dar si pentru a o ingriji intr-un mod delicat. Iata mai jos un produs Rod care-ti va fi cu siguranta necesar.
      comunicatul de presa

 • snick-ambalaje.com

  BUCURESTI - 14 octombrie 2021

  Pana nu demult industria Horeca inca se baza pe ambalajele confectionate din plastic. Insa, cu noile legi in vigoare, preturi aspre de platit, dar si pentru simplul fapt ca oamenii au inceput sa constientizeze efectele negative ale plasticului, antreprenorii incep sa renunte la ele. Se pliaza acum si pe ce isi doreste clientul, dar si pe protejarea naturii. Snick Ambalaje poate fi partenerul tau de incredere si de drum lung daca ai o afacere in aceasta industrie, iar aici vei regasi ambalajele biodegradabile potrivite.
      comunicatul de presa

 • idealmix.ro

  BUCURESTI - 11 octombrie 2021

  Se spune despre om ca sfinteste locul. Ceea ce alegem sa fie in jurul nostru, ca decor si amenajare inseamna un alt mod prin care reusim sa punem o amprenta personala evidentiata. Pentru casa, spatii rezidentiale si nu numai, Ideal Mix va propune vopsele premium, tencuieli si alte finisaje de calitate, in texturi si culori diverse.
      comunicatul de presa