Comunicate European Advertising Holding SRL

European Advertising Holding SRL

Compania European Advertising Holding SRL a emis 2781 comunicate de presa

 • Idee de Afacere: Investiții Imobiliare pe timp de criză

  Imobiliare Radauti

  Radauti - 25 noiembrie 2022

  Ne aflăm în timpuri grele, materialele de construcție s-au scumpit, constructorii au foarte multe proprietăți disponibile și e momentul perfect dacă îți dorești să investești în imobiliare. Prețurile au scăzut și ești la un pas distanță să devii proprietar.    comunicatul de presa

 • 999cadouri.ro, unul dintre cele mai apreciate magazine online de cadouri. Iata de ce!

  999cadouri.ro

  BUCURESTI - 29 noiembrie 2021

  Suntem in prag de sarbatori, un moment excelent pentru a le oferi celor dragi din viata noastra cate un cadou. Majoritatea persoanelor sunt in cautare de acele cadouri perfecte in aceasta perioada. Opteaza de asemenea pentru cumparaturile online, eficientizandu-si astfel timpul de cautare. In plus, exista foarte multe site-uri de nisa de unde au ocazia sa se inspire si aleaga un cadou inedit.
      comunicatul de presa

 • IdealMIX, inspiratie pentru casa voastra - gama variata de vopsea de interior si exterior

  idealmix.ro

  BUCURESTI - 29 noiembrie 2021

  Renovarile sau constructiile noi cer de cele mai multe ori eforturi sustinute, pe toate planurile. Pentru ca un astfel de efort financiar mai ales sa fie in final o dezamagire din cauza precarei calitati a unor materiale, este scenariul pe care va doriti sa il evitati. IdealMIX va ajuta sa faceti alegeri bine gandite si rentabile pentru bugetul vostru.
      comunicatul de presa

 • Ghid complet de la achiziție, montare și utilizare pentru stații încărcare mașini electrice

  sionsolution.ro

  BUCURESTI - 29 noiembrie 2021

  Sion Solution pune la dispoziția publicului interesat serviciile sale profesionale de montare a stațiilor de încărcare pentru mașinile electrice. Fie că sunt ale proprietarilor individuali, fie că este vorba de transport în comun, mașinile electrice sunt viitorul. Au zero emisii, sunt rentabile ca achiziție, însă depind de stațiile de încărcare speciale. Acestea pot fi montate în siguranță de Sion Solution.
      comunicatul de presa

 • Solutii pentru a face sport iarna. Descoperiti categoria sport si fitness de la Aosom

  aosom.ro

  BUCURESTI - 26 noiembrie 2021

  Chiar si in sezonul rece este nevoie de activitate fizica pentru a ne mentine in forma. Motiv pentru care magazinul online Aosom aduce in atentia clientilor interesati categoria de sport si fitness. Poate fi solutia avantajoasa si la indemana in ceea ce priveste exercitiile fizice cand afara ninge sau ploua.
      comunicatul de presa

 • Ghid complet de la achiziție, montare și utilizare pentru stații încărcare automobile electrice

  sionsolution.ro

  BUCURESTI - 26 noiembrie 2021

  Vorbim la momentul actual din ce în ce mai mult despre electrificarea automobilelor în România, de proprietarii de mașini electrice care își doresc să protejeze mediul, însă ne lovim de o necunoscută: unde își încarcă proprietarii automobilele electrice?
      comunicatul de presa