Comunicate European Advertising Holding SRL

European Advertising Holding SRL

Compania European Advertising Holding SRL a emis 2709 comunicate de presa

 • .

  BUCURESTI - 29 iulie 2021

  Magazinul magazinelor sau pe scurt noi.ro este acel partener de incredere care sustine afacerile, deoarece este distribuitor de produse la preturi avantajoase. Este locul de unde antreprenorii pot reface stocul de marfa cu increderea ca vor avea o comanda cu tot ceea ce au nevoie la o singura vizita la acest magazin sau la plasarea unei comenzi online.
      comunicatul de presa

 • ecodrillforaje.ro

  BUCURESTI - 26 iulie 2021

  Executarea de foraje profesionale de medie sau mare adancime va insemna automat nevoia de a apela la o echipa de profesionisti. Preferati Eco Drill, cei care vin nu doar pregatiti pentru executie, insa pot oferi servicii de inalta clasa, precum si cele conexe, care va ajuta sa duceti la bun sfarsit un proiect in timp util.
      comunicatul de presa

 • goto-globalcar.ro

  BUCURESTI - 23 iulie 2021

  GO TO Globalcar propune publicului larg o flota auto generoasa, disponibila imediat pentru inchirieri. Acestea vor fi solutia la indemana pentru toti cei care ajung in aeroporturile din capitala, Otopeni, Baneasa sau Aurel Vlaicu din Bucuresti.
      comunicatul de presa

 • revitalsaenciuc.ro

  BUCURESTI - 23 iulie 2021

  Natura este mereu un raspuns bun. Fie ca ne dorim sa prevenim sau sa tratam anumite afectiuni, de la natura vine raspunsul potrivit. Insa nu orice poate fi administrat oricand si in orice cantitate. Revital Saenciuc, producator de remedii naturiste, de suplimente alimentare propune gama sa de produse. Acestea sunt destinate publicului adult, femei sau barbati, cu diverse afectiuni la activ.
      comunicatul de presa

 • Gospodina Vesela

  BUCURESTI - 20 iulie 2021

  Gospodina Vesela este un magazin online de textile, la care clientii apeleaza cu incredere, deoarece au demonstrat pe parcursul timpului calitatea ridicata a produselor de care dispun. Produse de calitate si preturi scazute sunt cele doua criterii dupa care se orienteaza clientii si la Gospodina Vesela puteti gasi lenjerii de pat in mai multe modele si culori.
      comunicatul de presa

 • ventilatiecurecuperarecaldura.ro

  BUCURESTI - 20 iulie 2021

  Oxigenul pe care il respiram nu este tocmai curat, calitatea sa fiind influentata de factori nocivi produsi de fabrici, masini, locurile de colectare a gunoiului si multe altele. Dat fiind faptul ca de la an la an numarul masinilor creste si oamenii distrug in continuare padurile, riscam sa fim cei care ne taiem noi craca de sub picioare si sa ne imbolnavim tot mai repede si implicit sa ne scadem durata de viata. Si sa nu crezi ca daca aerisesti in casa oxigenul pe care il respiri este mai bun, ba din contra, cercetatorii au ajuns la concluzia ca fara un sistem de ventilatie adecvat, aerul din casa este chiar mai viciat decat cel de afara. Asta pentru ca afara suprafata este extinsa, in timp ce in casa aerul poluat ce intra pe geam se mentine intr-un spatiu restrans.     comunicatul de presa