Cum ar fi publicitatea fara televizor?

BUCURESTI - 12 mai 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pe 28 mai 2008, la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti va avea loc conferinta Toolbox | Non-TV Advertising, prima dedicata inovatiilor in comunicare. Evenimentul redefineste modul in care companiile isi pot imbunatati strategia de marketing si modul in care consumatorii percep valoarea noilor instrumente de promovare.

Cum ar fi publicitatea fara televizor?

Non| reuneste cei mai importanti specialisti in publicitate si marketing pentru a discuta si elabora cele mai relevante strategii care conduc industria de business si pentru a anunta tendintele anului urmator.

Conferinta va promova un format inedit, cu accent pe interactiune si participare din ambele parti, atat in ceea ce priveste vorbitorii cat si publicul din sala. Participantii vor afla care sunt tehnicile de marketing care functioneaza, care sunt tendintele care se prefigureaza in acest domeniu, si modul in care toate acestea pot influenta deciziile de marketing, branding si business.
In cadrul evenimentului va avea loc un seminar dedicat canalelor media neconventionale, intitulat Alternative Media Mix. Seminarul va fi sustinut de un specialist international de top, Stefan Kolle, Managing Partner, FutureLab (Belgia), care va oferi celor prezenti un mix de idei creative despre canalele de media alternative care va starni imaginatia celor prezenti dincolo de granitele traditionale.
Astfel, cei prezenti vor avea ocazia sa intre in contact cu concepte noi precum:
• Digital World – in acest sens se va discuta despre oportunitatile din web 2.0, gaming, universuri virtuale, media generata de consumator, email.
• Word of mouth – cei prezenti vor afla cum sa atinga succesul in jocul WOM si ce impact are acesta asupra afacerilor.
• Experience management – se va acorda o atentie speciala oportunitatilor de creare a unor conexiuni cu consumatorii, printr-o comunicare a valorilor si mesajelor brandului.
Stefan Kolle este partener in cadrul FutureLab. Are o vasta experienta in asigurari, finante si mediul online. Printre proiectele sale anterioare se numara gestionarea si dezvoltarea unor companii pe teritoriul a 13 state. Stefan a lansat unul dintre primele instrumente de creare a site-urilor si a ramas atras de mediul online. Este un vizionar care incearca sa aduca proiectelor in care este implicat o perspectiva inovativa.

Evenimentul face parte din platforma Toolbox. Aceasta reprezinta un nou concept de conferinte lansat de Evensys, care combina in mod creativ prelegeri, dezbateri, studii de caz, cercetari si workshop-uri in evenimente de o zi dedicate comunitatii de marketing si comunicare din Romania.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite la adresa www.etoolbox.ro.

Despre Evensys

DESPRE ORGANIZATORI:

EVENSYS este companie cu 2 ani de experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys este specializata pe dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii si acopera trei domenii de activitate: Marketing si Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.

Evensys numara in portofoliul sau o gama variata de evenimente, in anul 2008 dezvoltand atat conferinte si forumuri - Real Estate& Retail Development (prima editie, 22 mai), Retail Innovation Conference (prima editie, 27 mai), Idea Forum (editia a doua, 10-11 iunie), Unconference (prima editie, 18 iunie). Pe langa toate acestea, platforma de comunicare Toolbox a fost completata cu noi evenimente, precum Toolbox| Non-TV Advertising (prima editie, 28 mai). La inceputul acestui an a fost lansata o noua platforma de comunicare, Advertising 2.0, in cadrul careia vor avea loc seminarii precum Blogging for Companies (22 aprilie), Crisis Management (7 mai), Personal Branding (14 mai), Internet Communication (4 iunie), Marketing for Residential Market (17 iunie), Search Engine Marketing (24 iunie), Marketing for Financial Services (25 iunie). Deasemenea Evensys este organizatorul primului club de networking destinat investitorilor in Real Estate - Real Estate Investor' Society (250 membri), club sustinut de catre UnicreditTiriac Bank si Eurisko.
Evensys Consult

office@evensys.ro

Tel: 021/231.72.13/14/15

Fax: 021/231.72.16

Web: www.evensys.ro
andreea.hanganu@evensys.ro