Digital Marketing Forum 2010

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Evensys

Digital Marketing Forum 2010

Ultimele tendinte si cele mai inovative solutii din marketingul interactiv, advergaming, social media, mobile si online marketing vor fi pe larg analizate in cadrul celei de-a patra editii Digital Marketing Forum, eveniment dedicat promovarii brandurilor in new media, ce se va desfasura in perioada 24-25 februarie 2010.

Vor fi 2 zile cu solutii concrete, instrumente practice, analize la zi, studii de caz si best practices, prezentate de cei mai buni practicieni locali si recunoscuti specialisti internationali.

Cu ocazia evenimentului va fi lansata cea de-a treia editie a ghidului "Digital Marketing Report", o publicatie anuala dedicata mediului online si mobil din Romania. Ghidul va prezenta atat evolutia mediului online si mobil in 2009 alaturi de cele mai importante evenimente ale anului, cat si tendintele din domeniu prefigurate pentru acest an.

De asemenea, in prima zi a evenimentului, vor fi prezentate rezultatele celei de-a treia editii a studiului "Online Leading Brands", dedicat brandurilor online ce activeaza pe piata locala, realizat de Evensys in parteneriat cu Gemius Research. Editia din acest an va prezenta un clasament la zi al principalelor branduri locale si internationale din 4 industrii majore: banci & asigurari, personal care, auto si telecomunicatii.

Detalii complete despre eveniment sunt disponibile la www.digitalforum.ro


Oana Gargarea
Event Coordinator
www.evensys.ro
Tel: 021/ 231.72.13-15

Despre EVENSYS

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera