Social Media Training for Communicators

Locul desfasurarii: Radisson Blu Hotel

Organizator: Evensys Consult

Social Media Training for Communicators

In data de 7 mai 2009 Evensys va organiza cea de-a doua editie a evenimentului “Social Media Training for Communicators”. Cu aceasta ocazie, comunicatori si specialisti vor putea sa descopere care sunt instrumentele si canalele puse la dispozitie de social media, metode de evaluare ROI, cum trebuie elaborata o strategie corecta si coerenta de comunicare in social media dar si cum poate fi integrata a social media in strategia de relatii publice.

Evenimentul se adreseaza specialistilor in relatii publice care isi doresc un ghid complet pentru a intelege corect si folosi eficient social media.

Trainingul beneficiaza de participarea unor specialisti de renume precum Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys), Marius Pahomi (Interaction Business Development Manager, MEC Interaction), Radu Ionescu (Managing Partner, Evensys), Victor Kapra (Consultant independent), Ionut Oprea (Manager, Standout), Bobby Voicu
(Specialist online & Blogger).

Pentru acest training, numarul maxim de participanti admisi este de 30 de persoane.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare puteti accesa www.socialmedia.evensys.ro


Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro

Despre EVENSYS

Cu 16 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera