TaxEU Forum 2010

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Evensys

TaxEU Forum 2010

Aflat la cea de-a patra editie, TaxEu Forum este cel mai important eveniment local de legislatie si fiscalitate, organizat de-a lungul timpului in parteneriat cu cele mai renumite companii de consultanta fiscala din Romania.

Editia din 2010 va avea loc pe 16 februarie la Crowne Plaza Hotel, si isi propune sa realizeze o ampla analiza a schimbarilor majore ce vor marca in mod inevitabil peisajul fiscal romanesc, in contextul armonizarii legislatiei interne cu noile reglementari de la nivel european.

In cadrul unor sesiune de conferinta si seminarii specializate, evenimentul va oferi participantilor cele mai complexe analize si informatii privind regimul impozitarii directe si indirecte, noile reglementari in materie de TVA si impozit pe profit, politica preturilor de transfer, armonizarea cu legislatia europeana, provocarile inspectiilor fiscale si cele mai intalnite spete.

Detalii complete despre eveniment sunt disponibile pe www.taxeu.ro

Oana Gargarea
Event Coordinator
Web: www.evensys.ro
Telefon: 021/231.72.13/14/15
Fax: 021/231.72.16

Despre EVENSYS

Cu 14 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera