“ Egoistul” de Jean Anouilh - 6 Septembrie 2010 - Palatul National al Copiilor

Locul desfasurarii: Palatul National al Copiilor

Organizator: Agentia Vreau Bilet

“ Egoistul” de Jean Anouilh -  6 Septembrie 2010 -  Palatul National al Copiilor

Maestrul Radu Beligan, emblema teatrului romanesc propune iubitorilor de teatru o noua reintalnire cu “Egoistul” de Jean Anouillh, in data de 6 Septembrie la Palatul National al Copiilor, incepand cu orele 19:30.
Impreuna cu Agentia Vreau Bilet, protagonistii acestui spectacol va invita la o experienta unica ce merita traita la intensitate maxima. Doar doua ore de teatru magnific in care il veti putea regasi pe marele actor in postura de regizor, dar si in cea a personajului Leon Saint Pe, jucand cu iscusinta profesionala alaturi de artistii “adapostiti” intr-o distributie de elita, formata din : Damian Crasmaru, Silviu Biris, Medeea Marinescu, Simona Bondoc, Ileana Olteanu, Sanda Toma, Tomi Cristin, Cesonia Postelnicu, Mihai Niculescu si Lamia Beligan.

Biletele pentru acest spectacol au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua VreauBilet : Unirea Shopping Center etj.2, Baneasa Shopping City – Carrefour Feeria sau online prin www.vreaubilet.ro . Pretul unui bilet este de 70 Lei.

Nicoleta ION
PR Manager
Vreau Bilet

Participare: Intrare libera