Castiga un voucher in valoare de 500 de lei in magazinele Meli Melo!

BUCURESTI - 26 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail, Internet

Live site

Meli Melo - Paris iti ofera sansa sa castigi un voucher de cumparaturi in valore de 500 de lei! Tot ce trebuie sa faci, este sa te fotografiezi in lifturile cladirilor de birouri in care este instalata campania si sa postezi poza pe contul tau de Facebook sau Instagram, folosind hastagurile #lapassion, #melimelo si #pozadinlift.

Publicitate in lifturile cladirilor de birouri din Bucuresti

Publicitate in lifturile cladirilor de birouri din Bucuresti

 Conceptul campaniei incurajeaza femeile sa puna accent pe modul in care isi accesorizeaza tinuta, cu ultimele noutati in materie de accesorii. 

Laura Nicolau, Marketing Manager Meli Melo - Paris

Campania de publicitate din lifturile cladirilor de birouri, implementata de agentia EVIA MEDIA, pentru Meli Melo, iti ofera posibilitatea sa iei o pauza de rasfat si sa “probezi” noua colectie de bijuterii si accesorii primavara – vara 2017 La Passion by Meli Melo, chiar in drum spre birou. Oglinzile lifturilor au fost decorate cu palarii si bijuterii, pentru a aduce mai aproape piesele statement ale acestui sezon.

Conceptul campaniei incurajeaza femeile sa puna accent pe modul in care isi accesorizeaza tinuta, cu ultimele noutati in materie de accesorii. Bijuteriile sunt create special pentru femeia pasionala si independenta, careia nu ii este teama sa-si arate personalitatea. – Laura Nicolau, Marketing Manager Meli Melo - Paris

Campania de publicitate in lifturi face parte dintr-un plan extins de promovare, ce inglobeaza, printre alte medii, si publicitatea pe mijloacele de transport in comun din Bucuresti si alte orase din tara.

Campania se incheie pe data de 10.05.2017. Cladirile implicate in proiect sunt: Baneasa Business Center, City Gate North Tower, City Gate South Tower si Conect Business Park 3.

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionala
http://www.eviamedia.ro

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
- publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
- publicitatea in reteaua proprie de lifturi
- publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evia-media/castiga-un-voucher-in-valoare-de-500-de-lei-in-magazinele-meli-melo