Inspira-te din colectia Tommy Hilfiger si traieste cea mai cool vara

BUCURESTI - 23 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Logistica/Transport, Retail

Live site

Incepand cu aceasta luna, Gigi Hadid, purtand o tinuta din colectia TommyXGigi, poate fi admirata si in traficul bucurestean, prin intermediul noii campanii de publicitate implementata de agentia EVIA MEDIA, pe autobuzele apartinand RATB.

Publicitate autobuze, Tommy Hilfiger

Publicitate autobuze, Tommy Hilfiger

 Imaginea acestei campanii te poarta cu gandul la o vacanta pe malul marii, o imagine bine-venita tinand cont de peisajul urban, ce ne inconjoara zilnic. 

Alina Ionescu, Marketing & Sales Manager EVIA MEDIA

Campania de publicitate ne ofera un teasing marca Tommy Hilfiger, pentru cea de-a doua colectie creata in parteneriat cu Gigi Hadid. Aceasta colectia aduce o reinterpretare specifica stilului West Coast, pe care o infuzeaza elementelor specifice East Coast, originea brandului Tommy Hilfiger. Ca o continuare a stilului de viata relaxat de la malul marii, aceasta colectie este un omagiu adus Californiei, prin insigne si aplicatii inspirate de acest stat insorit. Dungile rugby, denim si croielile lejere sunt cateva elemente care induc calmul si atmosfera relaxata din California, in timp ce culorile-semnatura Tommy Hilfiger, rosu, alb si albastru, se regasesc in toata colectia.

“Campania de publicitate pe autobuzele RATB ne demonstreaza, din nou, faptul ca dimensiunea reclamei si mobilitatea specifica sunt elemente definitorii ale acestui tip de expunere, care ajuta la propagarea mesajului publicitar catre un numar mare de participanti la trafic. Imaginea acestei campanii te poarta cu gandul la o vacanta pe malul marii, o imagine bine-venita tinand cont de peisajul urban, ce ne inconjoara zilnic.” – Alina Ionescu, Marketing & Sales Manager EVIA MEDIA

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionala
http://www.eviamedia.ro

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
- publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
- publicitatea in reteaua proprie de lifturi
- publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evia-media/inspira-te-din-colectia-tommy-hilfiger-si-traieste-cea-mai-cool-vara