De ce să alegi mănușile personalizabile de la Knockout?

BUCURESTI - 16 august 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Încă de la înființarea brandului în 2008, echipa Knockout Store a depus un efort constant pentru a-i susține pe toți care practică boxul în atingerea celor mai ridicate performanțe.

De aceea, toate produsele din oferta actualizată permit realizarea unor antrenamente adaptate nevoilor pugiliștilor, în timp ce soluțiile interactive de personalizare disponibile acum pe site asigură o implicare activă a clienților, în procesul de realizare a design-ului de produs.

De ce să alegi mănușile personalizabile de la Knockout?

De ce să alegi mănușile personalizabile de la Knockout?

Gamă extinsă de mănuși personalizabile 

Knockout Store include în stocul actualizat modele variate de mănuși ce pot fi personalizate cu numele pugilistului sau al sălii în care se antrenează, categoria din care face parte, greutatea, precum și cu alte elemente grafice de impact pentru reputația brandului acestuia. 

 

Mănușile de box se personalizează contracost, prin termotransfer. Această tehnică de imprimare a elementelor pe suprafața materialului permite o acuratețe a detaliilor foarte ridicată, precum și o rezistență garantată, sub acțiunea timpului sau a factorilor de natură mecanică. 

 

Alege mănușile de box personalizate care ti se potrivesc, din oferta pusă acum la dispoziție online de brandul Knockout Store! Cu ajutorul acestora, imaginea ta în ring, sau în timpul oricărui antrenament, va putea genera un impact de marketing semnificativ, descris de unicitate.   

Proces intuitiv pentru personalizarea acestora 

Personalizarea mănușilor de box presupune realizarea la comandă a acestora, în funcție de specificațiile și design-ul ales de client. Perioada de producție poate varia de la un caz la altul, între 10 și 90 de zile. Echipa Knockout Store asigură suport oferit în timp real tuturor celor care optează pentru acest serviciu, în definitivarea design-ului sau a altor specificații tehnice. 

 

Comunicarea este esențială în tot acest proces, pentru obținerea unor rezultate ce ating standardele impuse de client. De aceea, Knockout Store poate genera din faza incipienta simulări grafice de calitate, pentru o imagine clară asupra modului în care vor arăta produsele. 

 

De asemenea, fiecare produs model personalizabil include în propria pagină de pe site butonul “PERSONALIZEAZĂ”, pentru ca userii să poată alege singuri textele prezente pe suprafața mănușilor, culorile preferate, precum și alte elemente grafice. Modele realizate grafic pot fi trimise prietenilor, sau pot fi salvate în propria galerie de imagini, PDF, EPS sau AI. 

 

Mai mult decât atât Personalizatorul 3D pentru mănușile de box este un tool pe care Knockout Store îl va lansa în curând, fiind primul instrument de acest tip din lume, util in obținerea unui design 100% unic. Cu ajutorul său, userii vor putea roti 360° produsele personalizate online, pentru un control absolut asupra fiecărui cm² de material. 

Beneficii ale personalizării mănușilor de box

Mănușile de box personalizabile, incluse acum în oferta online Knockout Store, le oferă pugiliștilor certitudinea că sunt unice, la antrenamente sau în ring. Reprezintă un instrument de marketing important pentru academia sub simbolurile căreia activistul își desfășoară activitatea, permițând o diferențiere clară, față de alți boxeri sau alte săli de sport dedicate boxului. 

 

Mănușile personalizabile permit creativitate în alegerea unui produs pliat pe felul de a fi al sportivului. Acest serviciu contracost, oferit acum de Knockout Store, garantează obținerea unor produse ce pot fi incluse în propriul echipament, sau pot fi făcute cadou unei persoane dragi. 

 

Nu în ultimul rând, orice client poate avea o implicare activă în etapa de realizare a produsului comandat pe site, fie că apelează la expertiza celor din echipa Knockout Store, fie că alege să își configureze de unul singur modul în care vor funcționa elementele vizuale alese de acesta, pe materialul mănușilor de box. 

 

Produsele din oferta Knockout Store aparțin unora dintre cei mai importanți producători în domeniu și dedicate practicanților de box, MMA, Kickboxing, Kempo, Muay Thai, Jiu Jitsu, Judo și multe alte discipline de contact. 

 

Fondat în 2008 pentru a inspira performanțele luptătorilor români, Knockout Store și-a construit o viziune de business proprie, în jurul unor valori precum: siguranța deplină a sportivilor, grija constantă pentru inovație, precum și calitatea tehnologiilor oferite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/dwf/de-ce-sa-alegi-manusile-personalizabile-de-la-knockout